×
  • Horoskopy
  • Děti a rodina
  • Styl a zdraví
  • Láska a vztahy
  • Vaření a recepty
  • Mobilní menu
Zavřít menu
HoroskopyDěti a rodinaStyl a zdravíLáska a vztahyVaření a recepty
SuperWoman
Facebook FacebookInstagram InstagramTikTok TikTokYouTube YouTube
FacebookInstagramTikTokYouTube
Speciál: Well-being
  1. Lifee.cz

zelenina

Losová pomazánka patří mezi delikatesy

5 druhů lehkých pomazánek, které v tropických dnech rodina ocení víc než svíčkovou

Babička nikdy nespí.

O prázdninách u babičky na zahradě: Čím jsme se jako malí ládovali?

Naložená rajčata v oleji si zamilujete

Teplé počasí rajčatům svědčí a vy už možná nevíte, co s nimi. Vyzkoušejte 3 snadné recepty, které vám pomohou bohatou úrodu zpracovat

Meloun je v letním počasí velmi oblíbený.

Věděli jste, že musíte omýt meloun hned poté, co ho přinesete domů? Prozradíme vám, proč je to nezbytné

lednice, potraviny

8 potravin, které opravdu nepatří do ledničky, a přitom je tam máte!

Dobrou chuť.

V létě osvěží, v zimě zahřeje: Jak udělat mrkvovou polévku 3x jinak

Už jste někdy slyšeli o španělském gazpachu nebo bulharském taratoru?

Polévka v létě? Ano, ale studená. Vyzkoušejte španělské gazpacho, francouzské vichysoisse nebo bulharský tarator

Zelenina je základem každé lehké kuchyně.

Nechce se vám v létě vařit složitá jídla? Vyzkoušejte tyto rychlé recepty za pár korun

Vychutnejte si chuť zralého sladkého melounu

Sezona melounů je tu a my vám poradíme osvědčený trik od farmáře, jak vybrat ten zralý a nejlepší

Jak snadno nahradit klasické pečivo? Těmito pěti zdravějšími potravinami

Jak snadno nahradit klasické pečivo? Těmito pěti zdravějšími potravinami

I v paneláku si můžete pěstovat zeleninu a bylinky. Stačí jen vědět, jak na to!

Zelenina a bylinky, které vám nesmí doma chybět. Vypěstovat je můžete i v paneláku

Meloun je pro nás stále záhadou.

Záhadný meloun. Jedná se o ovoce, nebo zeleninu?

Vybírání opravdu zralého melounu je skutečná věda. Důležitý je nejenom zvuk, ale také vůně, barva a povrch.

Osvědčené triky, jak vybrat šťavnatý a zralý meloun pomocí 5 smyslů

Není úžasná?

Maminka obléká svou dceru (3) do kousků zeleniny i čerstvých květů. Z té je teď internetová hvězda

Každý kus vyřezá Gaku za pár minut. Musí – ovoce se rychle kazí.

Tancuje nožem po slupce a zanechává dechberoucí umění

Další články
Sledujte nás na sociálních sítích
Facebook FacebookInstagram InstagramTikTok TikTokYouTube YouTube
  • Online kurzy vaření
  • Kontakty
  • Inzerce
  • Redakční etický kodex
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Cookies zásady
  • Zásady ochrany soukromí
  • Nastavení soukromí
Doporučujeme:
Pravidla etiketySlovník puberťákůPartnerský horoskopTesty a kvízyAndělská číslaCestováníNumerologie podle data narození
Aktuální témata:
Trendy v manikúřeMinulé životy dle numerologiePartnerské vztahy a numerologieSeriál UliceBoty s kožešinou zima 2025Kožešinové kabáty zima 2025Vánoční recepty
Vaření a recepty:
Sýrová omáčkaKuřecí vývarPařížské rohlíčkySázené vejce na toastuRychlé recepty z čočkySnadné polévkyLinecké cukrovíVosí hnízda
Články Lifee.cz
Dcera Báry Kodetové obětovala vlasy nové roli: Chtěla jsem to udělat celý život, říká Sophia ŠporclováJaroslav Svěcený: Těžký rozvod i vážná nemoc ho připravily o chuť do života. Zachránily ho jeho housleArnold Schwarzenegger se pochlubil mladším synem Christopherem: Z tělnatého mladíka se vyloupl lamač dívčích srdcíPaťáček miloval legrácky a bavil svět: Nej vtipné momentky moderátora Patrika HezuckéhoUltramódní outfit Markéty Hrubešové pro dámy 50+: Kabát v barvě roku 2026 krásné herečce ubral rokyKdyž test DNA odhalí pravou identitu: Paul Fronczak zjistil pravdu o svém původu až po 50 letech
Doporučené články
Jste ve stresu? V khaki zelené se budete cítit odolnější do konce rokuNovoroční bilancování: Pět příčin vypadávání vlasů, které vám určitě unikajíTřetina lidí je u vánočního stromečku zklamaná. Dá se tomu snadno vyhnout„Moje dcera mě vysává. Když ji odmítnu, označí mě za sobce,“ je unavená PetraTajemství perfektního Masarykova cukroví: Jeden krok předem zajistí dokonalý výsledek a božskou chuťDeset michelinských hvězd pro Českou republiku, první dvojhvězda: Jan Knedla se svým týmem přepisuje gastro historii

© 2025 Všechna práva vyhrazena BurdaMedia Extra s.r.o.

Burdamedia Extra