5 tajemství pro stylové nošení značkové mikiny

5 tajemství pro stylové nošení značkové mikiny
Zdroj: Freepik.com

Chcete vědět, jak nosit značkovou mikinu od světových designérů tak, aby vypadala elegantně a nebyla pouhým odevzdaným doplňkem? Představujeme vám 5 snadných tipů, jak sladit mikinu s kraťasy, sukní, džínami a jiným oblečením. Pojďte se inspirovat a zbořit mýty o tom, že mikina se nosí jen doma u televize.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 02. 08. 2023 12:20

Crop mikina s volnými basketbalovými kraťasy

Chcete se cítit pohodlně a zároveň sexy? Máme pro váš recept, jak na to. Vezměte na sebe klasické, delší šortky sportovního stylu a doplňte ji mikinou na zip krátkého střihu. Vykouzlíte tak kombinaci, ve které se budete cítit dobře, ale zároveň budete vědět, že se za vámi lidé otáčejí. Pokud chcete outfit vyladit do naprosté dokonalosti, zvolte pod mikinu crop tričko, které vám odhalí bříško.

Dámská mikina s rozevlátou sukní

Opusťte tradiční stereotypy a vytvořte nezapomenutelný outfit ve spojení značkové mikiny a lehké sukně. Nebojte se využít i materiály jako je hedvábí nebo satén, abyste ještě více podpořili kontrast těchto dvou kousků. Nebojte se inspirovat na internetu a módních přehlídkách. Známé celebrity nebo influenceři tento outfit doplňují dámskými botami s viditelnými a barevnými ponožkami nad kotníky. Tento unikátní look vás rozhodně nenechá na pochybách.

Sportovní mikina a designérské tepláky

Klasická teplákovka nikdy nevyjde z módy. Ovšem zapomeňte na matné barvy a standardní střihy. Staňte se středem pozornosti. Slaďte oversize s přiléhavým a výstřední s neutrálním. Vydejte se za sportem nebo jen tak s přáteli do města či na nákupy v tomto pohodlném outfitu a ukažte všem, jak vypadá stylová a značková tepláková souprava.

Freepik.com

Mikina ve spojení s rozpáranými džínami

Některé kombinace jsou prostě nesmrtelné. Jednou z těchto kombinací je právě značková stylová mikina s roztrhanými džínami. Tento prověřený styl je ideální pro každodenní nošení a díky dírám na džínách, dostane váš outfit nádech rebelství. Máte rádi jiné typy kalhot? Žádný problém! Právě nyní jsou na vrcholu popularity široké modely mom jeans, které ve spojení s mikinou vytvoří nezapomenutelný look přímo z 90. let. Pokud si to můžete dovolit, nebojte se ani značkové crop mikiny, díky které si uberete na věku.

Oversize mikina s kraťasy nebo minisukní

Pokud chcete obzvlášť zaujmou, vyzkoušejte komplet z oversize mikiny a kraťasů či minisukně pro dokonalé vyvážení celkového vzhledu. Protože co je víc, než kontrast mezi maxi a mini? Sáhněte po džínových variantách nebo hladké látce a neváhejte experimentovat. Tento look dokonale doplníte kozačkami nebo klasickými nebo slip-on dámskými teniskami.

Za každých okolností vždy vybírejte kvalitní oblečení z prověřených zdrojů, abyste si byli jisti, že vám vydrží. Vyhněte se fast fashion a raději do značkového oblečení investujte. Mnoho oblečení dnes již v kamenných prodejnách nenajdete, a proto se nebojte nakupovat oblečení online

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články