Darujte klasiku, styl i zábavu. Překvapte sportovkyni i elegantní ženu

Darujte klasiku, styl i zábavu. Překvapte sportovkyni i elegantní ženu

Máte v podstatě všechny dárky pohromadě, ale pořád vám chybí něco extra pro manželku, dceru nebo přítelkyni? Co takhle překvapit ji botami nebo nějakým super doplňkem? A když se odvážete, můžete nadělit dokonce i celý komplet!

Speciální projekt
Speciální projekt 15. 12. 2022 10:00

Vybírat můžete podle toho, koho chcete obdarovat – máte doma sportovkyni, lvici salónů nebo praktickou ženu, která chce být hlavně v teple a pohodlí? Pokud se už teď hroutíte z představy přeplněných obchodů, vydechněte si a věřte, že nemusíte opustit pohodlí svého domova. Na eshopu eobuv.cz najdete komplet vše, stačí zabrousit do vánoční sekce.

eObuv

Do vymrzlého města i bytu

Také vám vadí, když se v zimě vydáte na procházku a kazí vám ji zmrzlé nohy? Tak nadělujte boty UGG, v nich nikdy není zima! Kdo se jednou obuje do těchto eskymáckých bot, rychle si zvykne na měkkost a pohodlí ovčí kůže. Boty jsou ideální pro mrazivou městskou zimu a vylepšeny jsou technologií Water Resistant, díky čemuž jsou tak odolné proti stříkající vodě.

eObuv

Přestože letošní zima si žádá úsporné vytápění, ani tak nikomu z nás nemusí být doma zima. Z UGG bot je totiž doma možné pohodlně přeskočit do UGG bačkor. K tomu teplý župan, hrnek horkého čaje a je tady ráj na zemi.

Pokud bačkory nadělovat nechcete, ale představa dárku, který přinese teplo a pohodu, vás láká, sáhněte po ponožkách UGG. Jsou na pohled krásné, na dotek měkoučké a na „šlápnutí“ pohodlné.

Outfit lze doplnit i hodinkami, aby byl opravdu dokonale stylový. Chytré hodinky AMAZFIT vám v mnohém usnadní život. Kromě toho, že jsou propojeny s vaším mobilem a můžete si díky nim pouštět hudbu také mimo jiné hlídají vaše zdraví, třeba prostřednictvím počítadla spotřebovaných kalorií nebo monitorování úrovně stresu, ale také si v nich můžete například ověřit, jaké bude počasí.

eObuv

Stylově na party i do kanceláře

Ne, tohle není žádné tajemství. Chcete-li u ženy v rodině zabodovat, nadělte jí kabelku. Ta od Coccinelle je vážně multifunkční. Hodí se na party, do kanceláře i na procházku. Vybírat můžete z mnoha odstínů.

Na klobouk si každá žena netroufne, přitom jde o fantastický doplněk, kterým lze doladit outfit k dokonalosti. Stačí si vzpomenout třeba na britskou královnu! Ten od Baldinini v odstínu cammello či cipria je dovezen přímo z Itálie.

Efektní klasika pro každou příležitost

Oblíbených balerín si sice ještě nějakou dobu neužije žádná z nás, ale mohou na nás a pěkné počasí čekat doma v botníku! Tak po nich klidně sáhnete, až budete hledat vhodný dáreček pro ženu vašemu srdci blízkou. Ty značky Tory Burch jsou vážně elegance sama. Užijte je do práce ke kostýmku, pokud nejste vyznavačkou podpatků, ale i ve volném čase. Nejsou totiž v žádném případě fádní, nadchnou milovnice výrazných prvků, kterými jsou kovové detaily.

eObuv

Povinná výbava všech žen

Kabelkou ženu nikdy neurazíte, i když jich má doma třeba plnou skříň. A černá, to je jednoduše povinná klasika. Hodí se k malým černým, džínům a halence, užít se dá na koncert, do divadla nebo třeba na rande. Ta značky Simple vše výše zmíněné splňuje, navíc má ještě praktickou připínací taštičku.

eObuv

Čas… Letí jako splašený a nikdo z nás ho nemá dostatek! Tak obdarujte ženu hodinkami, díky nimž si bude moct čas hlídat. Tento model od oblíbené značky Timex nabízí výjimečnou přesnost a dochvilnost. Hodinky v atraktivní zlaté barvě a se zajímavým ciferníkem mají navíc minerální sklo vyrobené z křemíku, které je odolné proti rozbití a prasknutí.

Pro formálnost není prostor

Pokud si spíš, než na klasiku, potrpí ženy ve vaší rodině na neformálnost, sáhněte po hodinkách G-SHOCK. Mají silikonový řemínek, který se dobře přizpůsobí tvaru ruky a hodí se i na sportovní aktivity.

eObuv

Jste zabaleni od hlavy až k patě, ale pořád je vám zima na uši? Tak si je schovejte! Zimní chrániče uší EMU AUSTRALIA jsou dárkem nejen praktickým, ale i zábavným a originálním.

Pro ženy, ale i děti jsou jako dělané boty EMU Australia. Hodí se na výšlap v zimě i dešti, mají extrémně pružnou podrážku z EVA pěny, která tlumí nárazy. Navíc v nich nikdy nebude zima, svršek je totiž z teploučké pravé ovčí kůže.

Aktivní v každém počasí

Na zmiňované party, formální boty a doplňky „vaše“ ženy neužije? Jsou aktivní bez ohledu na počasí? Potom sáhněte po sportovním obutí. Boty SALOMON Blooming lze zavázat jedním pohybem ruky, dá se v nich běhat i cvičit, protože systém Sensifit se noze ve střední části chodidla ideálně přizpůsobí, a je jedno, zda se věnujete pohybu v posilovně, tělocvičně nebo v parku.

Boty SALOMON Speedcross 5 Gtx GORE-TEX jsou stejně ideální na cvičení, i ty se chlubí systémem Sensifit a snadným zavazováním. Mají navíc odpružující stélku OrthoLite.

eObuv

V pohybu v retro stylu

V eobuv.cz myslí i na mladší ženy v našich životech, proto ve vánoční nabídce najdete i vychytávky, které potěší a pobaví. Sáhněte třeba po retro kolečkových bruslích Impala. Jsou zavazovací, v atraktivní metalické zlaté barvě a v nabídce jsou až do velikosti 41.

eObuv

Na bruslích je třeba mít obě ruce volné, abychom případně utlumili pád. Kam si ale uschovat věci? Řešením je Batoh DOUGHNUT. Má spoustu kapes, včetně té na tablet a volit lze z několika odstínů.

Výhodou nákupů u eobuv.cz je možnost využít platební metodu Klarna. Za všechny položky dostupné na eobuv.cz díky ní můžete zaplatit a náklady uhradit do 30 dnů od objednání produktů.

eObuv

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články