Fantasy Liga spravedlnosti: Natáčení zkomplikovalo těhotenství, film byl velmi prodělečný

Liga spravedlnosti je americký akční film z roku 2017 režiséra Zacka Snydera, natočený na motivy komiksů z vydavatelství DC Comics o stejnojmenném superhrdinském týmu. V hlavních rolích se představili Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller a Ray Fisher.
Zdroj: TV Nova
Liga spravedlnosti je americký akční film z roku 2017 režiséra Zacka Snydera, natočený na motivy komiksů z vydavatelství DC Comics o stejnojmenném superhrdinském týmu. V hlavních rolích se představili Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller a Ray Fisher. Po smrti Supermana se znovu probudily krychle, s jejichž pomocí se zlovolný Steppenwolf už před několika tisíci let pokoušel přetvořit Zemi k obrazu svému.Ke zničení planety Země a zotročení jejího obyvatelstva potřebuje ale tři krychle, jejichž spojením vznikne apokalyptická síla. + 3 fotky+ 4 fotky

Po smrti Supermana hledají Batman a Wonder Woman parťáka s nadpřirozenými schopnostmi, který jim pomůže zachránit lidstvo. Tentokrát před hrozbou z jiného světa - Steppenwolfem. Naštěstí se do konkurzu přihlásí zajímavé kousky a může vzniknout takzvaná Liga spravedlivých.

Petra Járková
Petra Járková 17. 03. 2020 16:00

Supermanův nezištný čin přiměje Batmana a Wonder Woman hledat do týmu rekruty s nadlidskými schopnostmi, se kterými se jim podaří zachránit svět před největším nepřítelem. Dají dohromady Ligu spravedlivých ve složení Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg a Flash. Podaří se to těmto superhrdinům, nebo už je pozdě?

Těhotenské nevolnosti

Herečka Gal Gadot během natáčení otěhotněla a čekala své druhé dítě. Bylo jí však tak zle, že neustále zvracela. Dokonce musela mít vlastního asistenta, který za ní běhal s kyblíkem.

Očekávaný výdělek

Studio Warner Bros. původně předpokládalo, že film celosvětově vydělá téměř dvě miliardy dolarů. Nakonec se však úspěch nekonal a film vydělal pouze 658 miliónů amerických dolarů. Šlo tak o nejméně výdělečný film této skupiny.

Nahrazení režiséra

Po odstoupení Zacka Snydera v březnu 2017 z rodinných důvodů studio Warner Bros oznámilo, že film dokončí ve stejném stylu bez jakékoliv změny Joss Whedon. Ten ale hned vyhodil původního autora hudby Junkie XL a nahradil ho skladatelem Dannym Elfmanem. Také se říká, že Whedon přetočil 15 - 20 % původního materiálu a celková cena dodatečného natáčení se proto vyšplhala až k 25 milionům amerických dolarů.

Petice fanoušků

Spousta fanoušků podepsala petici za vypuštění původního režisérského sestřihu Zacka Snydera. Třináct převlečených lidí za postavy z filmu se také rozhodlo jít před budovu studia Warner Bros., aby bojovali právě za Snyderovu práci.

NA SNÍMKY Z FILMU LIGA SPRAVEDLNOSTI SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

NA SCI-FI FILM LIGA SPRAVEDLNOSTI SE PODÍVEJTE DNES VEČER OD 20 HODIN NA NOVA CINEMA

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články