Film pro milovníky artušovských legend: Skupina dětí se snaží zmařit středověkou hrozbu

Chlapec, který z kamene vytáhne i meč krále Artuše.
Zdroj: Cinemart
Chlapec, který se stane králem se bude líbit i dětem.Hlavní dětský hrdina musí vyrazit za dobrodružstvím.Fantasy film pro celou rodinu.Chlapec, který z kamene vytáhne i meč krále Artuše.+ 6 fotek+ 7 fotek

Jestliže máte rádi artušovské legendy a chcete se o ně podělit s vašimi dětmi, Chlapec, který se stane králem by mohl být filmem pro vás. Skupina dětí se vydá na životní dobrodružství, aby zmařila středověkou hrozbu. Vyrazte na tento dobrodružný film s rodinou do kina, jistě se skvěle pobavíte všichni.

Petra Járková
Petra Járková 24. 04. 2019 16:00

Joe Cornish režíroval povedený Útok na věžák a napsal scénáře k Ant-Manovi nebo Tin Tinovi. Teď se vrací za kameru s dobrodružným filmem Chlapec, který se stane králem.

Děj příběhu se bude točit okolo party dětí a jejich dobrodružství, které má kořeny ve středověku a dokonce i v legendách. Dorazí tedy i král Artuš nebo čarodějnice Morgana, která chce zase ovládnout svět.

Ve středu dění budou pochopitelně dětští hrdinové, jednoho z nich si zahraje syn Andyho Serkise Louis Ashbourne Serkis, ale záporačku ztvární Rebecca Ferguson a Merlina Patrick Stewart.

Hlavním hrdinou je chlapec Alex, který zdánlivě ničím nevyniká. Ale asi vás nepřekvapí, že je předurčen k velkým věcem, což dokáže tím, že se mu podaří vytáhnout z kamene legendární meč krále Artuše Excalibur.

Ukáže se, že Alex je tím, kdo musí zformovat novou skupinu hrdinů, kteří usednou ke kulatému stolu a postaví se neúprosně blížícímu se nebezpečí. Tím celé dobrodružství začíná...

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články