Junek odhalí na své velkolepé výstavě v Praze nejkontroverznější fotografii ze své tvorby

Junkova tvorba je velmi originální
Zdroj: Milan Junek
Junkova tvorba je velmi originálníMilan rád fotí zajímavé lidi s příběhemHamlet v Junkově podáníStylizace, která bere dech+ 1 fotka+ 2 fotky

Přední český fotograf aktů, který boduje ve světě, předvede svá díla u nás v Čechách. Těšit se můžete na originální uměleckou tvorbu s erotickým nádechem.

Redaktor
Redaktor 06. 09. 2018 08:33

Milan Junek patří mezi nejlepší a nejuznávanější fotografy aktů v naší republice a své už ukázal i za hranicemi. Za svou kariéru urazil velký kus cesty a jeho snímky jsou stále propracovanější a vyzrálejší. O tvorbu tohoto romského talentu mají nyní zájem i světová periodika. 

V loňském roce vystavoval své fotografie například v USA nebo Itálii. Navíc ho opět oslovil americký magazín Advocate, který podruhé zveřejnil 27 nejlepších Milanových fotografií a jednu dokonce zařadil do TOP 80 fotografií za rok 2017, což je obrovský úspěch.

„Jsem na toto ocenění patřičně hrdý, ukazuje to, že nemůže být fotografem každý, kdo si koupí zrcadlovku, jak je to teď zvykem,“ říká Junek.

Nyní se můžete na jeho tvorbu těšit na jedné z nejprestižnějších výstav, která bude zahájena 21. září v Galerii ABF na Václavském náměstí a měla by obsahovat 40 fotografií — převážně černobílých aktů. 

„Na výstavě bych rád také představil svou nejkontroverznější fotografii. Nechci zatím prozrazovat, o co se jedná, ale bude to bomba,“ slibuje fotograf.

Výstavu pořádá Artmozaika a vystoupí na ní celá řada významných umělců. 

Dále Junka čeká v blízké době výstava v barbershopu Charakter, kde bude předvádět svá díla společně s dcerou Karla Svobody a v polovině září také akce v brněnském gay clubu Lemon, kterou bude moderovat bývalá Miss ČR a dýdžejka Míša Salačová. Hostem večera bude módní návrhář Petr Kalouda, který na místě předvede i své modely

Neváhejte tedy na některou z výše zmíněných výstav vyrazit, jelikož Junkova neotřelá a zajímavá tvorba rozhodně stojí za vidění.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články