Dalmatin, který uchvátil svět. Na čumáku má skvrnu ve tvaru srdce

Wiley na svých cestách.
Zdroj: instagram.com/hi.wiley
Sladit se s paničkou - to je základ!Wiley po koupání.Ten dostane každého...Wiley na svých cestách.+ 6 fotek+ 7 fotek

Když spatříte fotografii dvouletého dalmatina Wileyho, proběhne vám hlavou jediné – láska na první pohled. Wiley totiž není obyčejný pes, ale fešák se skvrnou na čumáku ve tvaru dokonalého srdce. Panička mu navíc založila účet na Instagramu a dalmatinova popularita raketovým tempem stoupá. Není se čemu divit, jeho roztomilost je návyková...

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 23. 12. 2019 09:31

Nenechte se však mýlit, šestadvacetiletá Lexi Smith z Colorada si malého dalmatina nevybrala jen díky jeho jedinečnému znaku. Rozhodlo něco jiného.

Proč si ho pořídila

"Srdce na jeho nosu tam sice bylo, ale ne úplně správně vyformované. Nevěřila jsem tomu, že to tak zůstane, protože skvrny se u dalmatinů mění s tím, jak rostou," vzpomíná Wileyho panička Lexi.

"Vybrala jsem si ho, protože mi chovatel řekl, že jediné, co tento pejsek dělá, je, že spí, tulí se a jí. Takže mi bylo jasné, že toho máme od začátku hodně společného," směje se.

Miluje jízdu autem

Lexi Smith popsala svého psího parťáka jako 24 kilogramů vážícího, ale také praštěného, nemotorného, drzého, hladového, mazlivého, zvědavého, divokého, šíleného a hloupého psího rošťáka, kterého zkrátka miluje.

Jednou z oblíbených aktivit energického dalmatina je turistika. "Máme to štěstí, že žijeme v Coloradu a máme tady největší a nejkrásnější místa, kde si může hrát a prozkoumávat terén. Taky rádi chodíme do jednoho z mnoha psích parků," popsala Lexi jednu z jejich společných zálib. Wiley si taky užívá jízdu autem, kde z předního okna vykukuje jako opravdový spolujezdec.

Má přes 170 tisíc followerů

Pokud na něj ale padne únava, okamžitě vyhledá svou paničku a přitulí se k ní. A nezapře se v něm ani klasická tvrdohlavost dalmatinů. Lexi už si na ni ale zvykla, zůstává tak nad věcí a typické rysy této psí rasy ji proto kolikrát rozesmějí. "S Wileym jsem měla opravdu štěstí. Má totiž nejlepší srdce, a to nemluvím o tom, co má na nose," rozplývá se Lexi nad svým čtyřnohým miláčkem.

Wiley je také velmi přátelský, má rád nové lidi a ihned s nimi dokáže navázat kontakt. Zároveň má účet na Instagramu, který mu založila Lexi. Ta miluje fotografování a chtěla si tak uchovat vzpomínky a časovou osu Wileyho. "Fotografie byly vždy něčím, s čím jsem si pohrávala a experimentovala. Najednou jsem ale před sebou měla roztomilé štěně, které bylo perfektním modelem," prozradila Lexi s tím, že byla v údivu, když viděla, jak počet Wileyho sledujících začal neskutečnou rychlostí stoupat.

Nic takového nečekala, vždyť dalmatina se srdcem na nose sleduje už přes 172 tisíc followerů, což navíc určitě není konečné číslo. "Žádné množství fotek nikdy nedokázalo plně zachytit vše, čím je a co pro mě znamená. Je můj nejlepší přítel," prohlásila šťastná psí máma.

PODÍVEJTE SE NA FOTKY ROZTOMILÉHO PEJSKA V GALERII:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články