Nejobdivovanější lektorky jógy na světě: Fascinující pozice, které zvládnou jen ony

Nejobdivovanější lektorky jógy na světě: Fascinující pozice, které zvládnou jen ony
Zdroj: Instagram.com
Krásné, zdravé a pevné tělo je snem snad každého člověka. Pouze málo lidí vydrží u pravidelného cvičení, bez kterého perfektní postavy nikdo nedosáhne. Inspirujte se lidmi, kteří svou postavu nezískali sezením u televize. Vlivnou influencerkou je třeba Jessica Olie.I když jedním ze základů každé jógy je dýchání, hodiny s Jessicou Olie mohou být různé.Některé hodiny mohou být fyzicky hodně náročné, takže perfektní postava na sebe nenechá dlouho čekat. Jessica Olie radí vytrvat.Při józe se posiluje celé tělo, učí se stabilitě a koncentraci. + 11 fotek+ 12 fotek

Krásné, zdravé a pevné tělo je snem snad každého člověka. Pouze málo lidí však vydrží u pravidelného cvičení, bez kterého perfektní postavy nikdo nedosáhne. Inspirujte se nejvlivnějšími lidmi ve světě jógy!

Andrea Mrkosová
Andrea Mrkosová 28. 07. 2019 10:00

Když se řekne jóga, mnoho lidí si představí nádech – výdech – konec. Říkají si, jak se vůbec jógou dá zhubnout. Úplně jednoduše. Při józe se posiluje celé tělo, jen si vyzkoušejte být v prkně třebas jen pouhou minutu. Je to opravdu náročné. Navíc - hlavně ze začátku, než se zpevní i vnitřní svaly v těle - je těžké se v určitých pozicích udržet, takže se rozhodně nadřete. Tím, jak se soustředíte pouze na své tělo, si i krásně vyčistíte hlavu, protože opravdu na nic jiného se myslet nedá. Podívejte se s námi na nejlepší jógové profily lidí, kteří inspirují miliony cvičících po celém světě.

Jessica Olie

Narodila se v Jižní Africe, ale dlouhá léta žila s bývalým manželem v Dubaji. Nyní bydlí v Londýně, kde pokračuje v inspirování lidí ohledně cvičení jógy. Je důkazem toho, že i suprová jogínka by se měla stále zdokonalovat a že vždy je kam pokročit. Momentálně se nachází na thajském ostrově Koh Samui, kde si pravděpodobně dělá další kurz jógy. Na sociálních sítích ji sleduje 650 tisíc lidí.

Sjana Elise Earp

Zvládnout některé pozice, které umí tato rodilá mladá Australanka, je snem, ale rozhodně ne nereálným. Vždy si vzpomeňte, že i lidé, kteří jsou odborníky ve svém oboru, také začínali od píky a začátky mají všichni stejné. Důležitější je, jestli se člověk nevzdá a vydrží. Na sociálních sítích ji sleduje 1,6 milionu lidí.

Sarah Jones

Tato Britka zvládá všechno, na co sáhne. Nejenže je inspirativní jogínka, ale i akrobatka, fotografka a instruktorka pole dance. Sarah vyučuje akrobacii na šálách, kde využívá svoji úžasnou flexibilitu. Jestli nevíte, o co jde, podívejte se na její videa na sociálních sítích, kde ji sleduje 100 tisíc lidí.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE NA NEJVLIVNĚJŠÍ JOGÍNKY SVĚTA!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články