Jarní trendy 2019 - neobvyklé nápady na dárky

Výběr dárku není nic jednoduchého. Podívejte se na několik typů z naší redakce.
Zdroj: Pixabay
Předplatné letos frčí. Musíte si být akorát jisti, co má daná osoba ráda, aby volba ideálního předplatného nevyšla na zmar.Čím jsme starší, tím se pro nás hmotné věci stávají stále méně důležitými, zatímco zkušenosti a zážitky se stávají důležitějšími.Vzpomínková krabice je skvělý nápad na dárek pro milovaného člověka, se kterým jste prožili nějaký ten čas.Vzpomínková krabice je skvělý nápad na dárek pro milovaného člověka, se kterým jste prožili nějaký ten čas.+ 2 fotky+ 3 fotky

Výběr dokonalých dárků pro vaše blízké je mnohdy umění. Není jednoduché trefit se do vkusu lidí, kterým je dárek určen. Stejně tak záleží na tom, při jaké příležitosti dárek dáváte. Přinášíme trendy, které právě frčí...

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 09. 03. 2019 14:00

Letos frčí předplatné

Předplatné je jedním z nejlepších nápadů, pokud jde o neobvyklé dárky pro letošní rok. Je to prezent, o němž víte, že ho dotyčný určitě využije. Může to být například předplatné oblíbeného časopisu, o kterém víte, že si ho daný člověk pravidelně kupuje, nebo třeba kredit na webovkách, kde si můžete přehrávat seriály a filmy. Jen si musíte být jisti, co má daná osoba ráda, aby volba ideálního předplatného nevyšla na zmar. Pak dárkem ukážete, jak máte daného člověka máte rádi a jak ho znáte, i jeho koníčky a oblíbené činnosti. Rovněž to může být cesta, která obdarovanému pomůže s rozvojem nových zájmů.

Memory box - krabice plná vzpomínek

Vzpomínková krabice je skvělý nápad na dárek pro milovaného člověka, se kterým jste prožili nějaký ten čas. Je jedním z nejlepších způsobů, jak sdílet osobní vzpomínky a ukázat, jak moc je pro vás daný člověk důležitý. Můžete si koupit krabice, které jsou speciálně vyzdobené nebo ryté. Musíte se jen ujistit, že přijdete zároveň s nějakými úžasnými nápady, které můžete do této krabice vložit. Hodně to závisí na tom, komu tento dárek chcete dát. Pokud se jedná o partnera, můžete do krabice přidat věci, které se týkají společně sdílených okamžiků a vzpomínek. Například různé společné fotografie, milostné dopisy, suvenýr, který jste si přivezli z první společné dovolené. Memory box dnes seženete kdekoliv na internetu, nebo si takový box můžete vyrobit i sami.

Darujte zážitek

Čím jsme starší, tím se pro nás hmotné věci stávají stále méně důležitými. Zato důležitost zkušeností a zážitků roste! A to je důvod, proč byste měli uvažovat o tom, že někomu koupíte zážitek. Pořiďte too, co by osoby, kterým je dárek určen, za normálních okolností nikdy neměly šanci nebo by je nenapadlo dělat. Ať už jde o jízdu v závodním autě, lekci letu nebo kurz, kde se naučí vyrábět sýr. Zkušenosti a zážitky jsou dary, které je třeba pořádně zvážit.

Poukazem nic nezkazíte

Tento dárek sice není tak osobní, ale i tak můžete ukázat, že víte, co má daná osoba ráda. Každý člověk má jiný vkus a ne vždy se vám podaří vybrat to, co by se budoucímu obdarovanému mohlo líbit. Proto je lepší zvolit dárkovou kartu v obchodě, o kterém víte, že v něm daná osoba ráda nakupuje, a nabít kartu penězi, ať si vybere dárek raději sama.

Tento rok je perfektní dobou, kdy máte šanci koupit neobvyklé dárky. Někdy to může být trochu stresující, přemýšlet „mimo krabici“ a riskovat to, že se váš dárek nebude líbit. Ale chybami se člověk učí a do budoucna vám to vaše dovednosti v nakupování dárků zlepší. Toto je jen pár nápadů z nejvíce neobvyklých a zábavných dárků, které můžete mít na paměti, až budete v letošním roce někomu něco kupovat.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články