Nový rok, nový začátek: Co skutečně dělat, abyste byla šťastná?

Vkročte do nového roku správnou nohou.
Zdroj: unsplash.com
Kouření neprospívá vůbec ničemu. Sekněte s ním.S přechodem na zdravější stravu vám bude lépe.Odměnit se můžete i seriálem.Naučte se sama sebe pochválit.+ 2 fotky+ 3 fotky

Některá předsevzetí se u nás objevují pravidelně, některá jsou nová. Jak je proměnit ve skutečnost? A jak si je nastavit, aby skutečně byla splnitelná?

Pavel Dvořák
Pavel Dvořák 03. 01. 2019 10:11

S novým rokem nás to láká žít jinak, něco ve svém dosavadním způsobu bytí změnit. Tyto změny by ale neměly být radikální, pokud si to situace doopravdy nežádá. Zde se můžete inspirovat, jak byste svůj život mohla vylepšit.

Sekněte s kouřením

Smrdí to, je to drahé a zežloutnou vám zuby. Vlastně nejen zuby, ale i nehty a bělmo. A zčernají plíce.


Oblečte menší velikost

Nečekejte, až se internet zaplaví články typu: „Zhubněte do plavek!“ V létě už bude na tvarování figury pozdě a drastické diety se minou efektem. Navíc k moři můžete jet i v lednu, že?




Jezte zdravě

S předchozím předsevzetím se úzce pojí i toto. Uvidíte, že s přechodem na zdravější stravu vám bude lépe, nebudete nafouknutá a unavená. Hlavně po kilech bramborového salátu si váš žaludek zaslouží trochu odpočinku, třeba v podobě ovoce.


Myslete střízlivě

Novoroční předsevzetí nemají dlouhého trvání z důvodu složitější realizace. Nepřeceňujte tedy svoje síly a dejte si taková, abyste byla schopná je splnit. Pak teprve nastane pocit zadostiučinění, když se vám je podaří naplnit.


Buďte na sebe hodná

To souvisí i s tím, že byste se měla umět odměňovat. Zdá se to jako obyčejná věc, ale tím, že si uděláte radost, budete mít i lepší náladu. Nemáme tím na mysli každý týden koupi nových bot, ale i to, že si po vyčerpávajícím dni v práci dopřejete hodinku u seriálu, se jako odměna počítá.


Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články