Otevírací doba 17. listopadu 2020: Rychlý přehled, jak to bude v obchodech

Otevírací doba 17. listopadu 2020: Rychlý přehled, jak to bude v obchodech
Zdroj: Pixabay.com/Siggy Nowak

V úterý 17. listopadu 2020 je sice státní svátek, velké supermarkety a hypermarkety s potravinářským zbožím však zůstávají otevřené. Zákaz prodeje se na Den boje za svobodu a demokracii nevztahuje.

Jana Jánská
Jana Jánská 16. 11. 2020 07:30

Počítejte však s tím, že prodejní doba zůstává kvůli vládním opatřením proti šíření koronaviru zkrácená. Jiná situace je u hobbymarketů a řetězců s nábytkem, které mají povinně zavřeno. Jak to tedy bude konkrétně?

Tesco s malou výjimkou

Všechny prodejny Tesco, kromě supermarketu Tesco Pohořelice, který je zavřený od 12. do 17. listopadu, budou mít otevřeno. Pozor, i v obchodech Tesco je otevírací doba je v rámci vládních opatření proti koronaviru zkrácena do 20 hodin.

Lidl, Albert, Kaufland a další

V Den boje za svobodu a demokracii a zároveň Mezinárodní den studentstva si v pohodě nakoupíte ve všech prodejnách hlavních řetězců, což platí pro supermarkety a hypermarkety Albert, Billa, Globus, Kaufland, Lidl i Penny Market. Počítejte však s tím, že obchody jsou otevřeny jen do 20.00.

Makro už od šesti ráno

Prodejny Makro budou 17. listopadu 2020 otevřené standardně od 6 do 20 hodin. Prodejní doba pro Zlaté a Stříbrné partnery je aktuálně od pondělí do soboty od 6 do 20 hodin, v neděli pak od 7 do 20 hodin.

Baumax, Bauhaus, OBI, Hornbach

Kvůli vládním opatřením jsou velké hobbymarkety v současné době uzavřené, to bude platit i 17. listopad 2020. Otevřena jsou pouze zdejší zahradní centra.

IKEA

Obchodní domy IKEA jsou v rámci opatření proti šíření koronaviru uzavřena už od 22. října 2020. Nenakoupíte tu tedy ani 17. listopadu 2020.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články