Pravda o Willu Smithovi: Konec kariéry kvůli Aladinovi, spor s Georgem Clooneym a příliš velká mužská chlouba

Já, robot
Zdroj: Prima Cool
Natáčelo se v Kanadě a USA.Pojem "robot" se poprvé objevil v Čapkově románu R.U.R.Pikantní fakt: Will má údajně tak velké přirození, že mu muselo být, při scéně ve sprše, přilepeno páskou ke stehnu.Role detektiva Spoonera byla nabídnuta také Denzelu Washingtonovi.+ 2 fotky+ 3 fotky

Will Smith (51) se začal věnovat hudbě již ve svých dvanácti letech. O osm let později vydal první rapové album, které z něj udělalo milionáře. Jelikož byl ale velmi ambiciózní, muzikantská dráha mu brzy přestala stačit. Svou pozornost tak obrátil i na filmový průmysl, v němž se mu taktéž podařilo uspět. Co dělá teď? A proč u filmu Já, robot potřeboval štáb lepicí pásku?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 14. 03. 2020 16:30

V roce 2035 jsou roboti standardní výbavou každé domácnosti. Není se čemu divit – lidé jim zcela důvěřují. Tedy až na jednoho. Detektiv Spooner (Will Smith) je přesvědčen o tom, že pachatelem zločinu, který zrovna vyšetřuje, je právě robot. Obětí je doktor Hogenmiller. Příčinou jeho úmrtí má být sebevražda, ale Spooner si myslí něco jiného. Jenomže jak je to možné, když podle tří zákonů robotiky by umělá inteligence neměla lidem nikdy ublížit?

Na rozuzlení případu ve filmu Já, robot se podívejte 14. 3. ve 20:00 na Prima Cool.

Aladin

Během natáčení filmu Aladin magazín OK! uvedl, že představitel modrého džina, Will Smith, běduje nad tím, do čeho se to zase pustil. Měl tak reagovat na ohlasy diváků, již zhlédli trailer k tomuto filmu. V jejich komentářích údajně zaznívalo zklamání z toho, že se Will do role Aladina vlastně nehodí, kvůli čemuž bude asi film po vypravěčské stránce docela nezáživný.

Na tuto zprávu ihned zareagoval konkurenční časopis People. Ten naopak uvedl, že z Instagramu herce je navýsost jasné, že je ze své nové role velmi nadšený a těší se na reakce diváků. A že se měl na co těšit. Film si po uvedení do kin vedl skutečně dobře.

Hádka s Georgem Clooneym

Ke konci minulého roku se o Willu Smithovi začala šířit další pomluva. Herec měl být údajně již dlouho dobu ve sváru s Georgem Clooneym. Jednoduše prý neunesl kariérní úspěchy svého kolegy. Aby se mu alespoň nějak pomstil, začal o něm v Hollywoodu šířit nepěkné věci. Clooney se o tom měl dozvědět a naštvat se, neboť mu vadilo takové neprofesionální chování.

Do nastalé situace se vložil Georgeův mluvčí, který prohlásil, že se tato informace nezakládá na pravdě. Ve skutečnosti nebyla mezi oběma muži nikdy zlá krev. Několikrát se jejich cesty dokonce zkřížily a setkání se vždy nesla v přátelském duchu.

Příliš velká chlouba

Kdyby v této chvíli točil Will žánrově jiný film, nemusel by si nic zakrývat, ba naopak. V akčním sci-fi Já, robot ale neměl na vybranou. Při scéně ve sprše si musel své mužství přilepit lepicí páskou na stehno. Proč? Protože jej měl zkrátka příliš velké. Smith se ještě snažil celou situaci zachránit tím, že se pokusil natočit do boku a zakrýt přirození jednou nohou, ale i to bylo marné.

“Nešlo to jinak a muselo se to přilepit,” uvedl jeden člen štábu. “Will je prostě obdařený natolik, že se to těžko dá zakrýt tím, že dá jednu nohu před sebe nebo se jinak natočí ke kameře.” Aby se herec cítil ještě více pohodlněji a nebyl terčem zvědavých pohledů, obdržel ještě na svou chloubu speciální návlek. “Připadalo mi to jako rukáv anebo rukavice,” uvedl Smithův manažer.

NA FOTKY Z FILMU JÁ, ROBOT SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Zdroje textu csfd.cz, gossipcop.com, femalefirst.co.uk

Zdroj fotek: Prima Cool

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články