Zrzce Markétě Hrubešové je dnes 48 let: Nahá se ve filmu objevila už v šestnácti, v posledních letech propadla vaření

Markéta Hrubešová, provdaná Markéta Kraus, je česká herečka, modelka, moderátorka a kuchařka.
Zdroj: Wikimedia Commons/Jindřich Nosek NoJin Own work CC BY SA 4.0
Markéta Hrubešová, provdaná Markéta Kraus, je česká herečka, modelka, moderátorka a kuchařka.Ve filmu se objevila už v r. 1980, kdy se v pohádce O ptáku Ohniváku mihla jako rusovlasá holčička a téměř stejná role ji potkala i v dětském snímku Modré z nebe.V době studií jí nabídl režisér Kachyňa roli Ulriky, dcery německého velitele zajateckého tábora v pohnutém roce 1944. Třebaže film Oznamuje se láskám vašim (1989) je především válečným dramatem a osou příběhu byl milostný vztah Němky Ulriky a českého chlapce Karla, největším "tahákem" byly odhalené scény Markéty Hrubešové a Lukáše Vaculíka.Pověsti rusovlasé sexbomby, která se svlékáním před kamerou nemá žádné problémy, dostála i v erotickém thrilleru Peklo v řetězech II. (1994) nebo v erotických povídkách Vášnivé známosti II. (1994), komediální úlohu Uršuly předvedla v Hrabalově snímku Andělské oči (1994). + 5 fotek+ 6 fotek

Krásná sexy zrzavá herečka se poprvé ve filmu objevila už v šestnácti letech. Navíc nikomu neřekla, že ještě nedosáhla plnoletosti, proto byla obsazena do role, kde se musela objevit nahá. Průšvih se ale nekonal, Markéta získala souhlas od rodičů a film Oznamuje se láskám vašim mohl na televizní obrazovky.

Petra Járková
Petra Járková 17. 03. 2020 08:00

Herečka Markéta Hrubešová je nejen velmi hezká, ale i šikovná a všestranná. Kromě toho, že je talentovanou herečkou, je i skvělou kuchařkou, moderátorkou spisovatelkou a dokonce kameramankou.

Nahá šestnáctka

Když se Hrubešová v šestnácti letech objevila ve filmu Oznamuje se láskám vašim nahá, všichni byli u vytržení a o sexy dívku začal být v umělecké branži velký zájem. Markéta začala být obsazována do svůdných a lehce erotických rolí, což jí nečinilo problém. V jednom z rozhovorů se dokonce vyjádřila, že si erotické vzrušení při natáčení užívá asi jako švadlena u šicího stroje.

Židovka Ester

Jako sedmnáctiletá si zahrála Židovku Ester v Jakubiskově filmu Sedím na konári a je mi dobre, ovšem i zde si muži mohli užít především její přednosti.

Pikantní minipříběhy

Spolu s kolegyní Kateřinou Brožovou se dokonce objevila v erotickém filmu z americké produkce. Jednalo se o sérii pikantních minipříběhů na motivy povídek známých autorů. Jedním z nich byl třeba Giovanni Boccaccio. Kateřina i Markéta v povídce převedou odvážné erotické scény spolu s pěknou řádkou mužů.

Milada

Hrubešová od té doby získala spoustu rolí, v posledních letech se ale herectví už tolik nevěnuje. Výraznou roli si zahrála v roce 2017, a to ve velkofilmu Milada.

Vášnivá kuchařka

Nyní ji spíše můžete vidět jako kuchařku. Na Nově uváděla pořad Vaříme s Tescomou a objevuje se pravidelně v pořadech o vaření. Napsala i vlastní kuchařku. V roce 2005 se jí narodila dcera Christel Lilly Kraus. Dne 20. července 2007 se provdala za svého dlouholetého partnera, fotografa Davida Krause na zámku Loučeň. Ve svých dvaadvaceti letech se také stala Dívkou Playboye.

NA KRÁSNOU MARKÉTU HRUBEŠOVOU SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články