Sexy při cvičení se už budeme cítit všechny: Nike odhalil plus-size kolekci

Sportovní podprsenku teď seženete až do velikosti 38E.
Zdroj: Nike.com
V červenci roku 2016 zveřejnil sportovní gigant Nike fotku plus-size modelky Palomy Elsesser.Měla na sobě jen sportovní podprsenku a legíny.Na Instagramu doposud získala bezmála 80 tisíc lajků.Doplnění sortimentu se týká 200 produktů, včetně běžeckých svršků, legín, šortek i bund.+ 4 fotky+ 5 fotek

V červenci roku 2016 zveřejnil sportovní gigant Nike fotku plus-size modelky Palomy Elsesser. Měla na sobě jen sportovní podprsenku a legíny. Na Instagramu doposud získala bezmála 80 tisíc lajků. To, co mělo působit jako ochutnávka, dnes společnost servíruje jako hlavní chod – ohlašuje plus-size kolekci.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 08. 03. 2017 07:24

Ženy teď seženou sexy sportovní oblečení až do velikosti 3X. Doplnění sortimentu se týká 200 produktů, včetně běžeckých svršků, legín, šortek i bund.

„Škála produktů značky Nike se bude rozšiřovat, aby ukázala, že perfektní oblečení existuje pro každou sportovkyni,“ uvedla společnost v tiskové zprávě.

Také sportovní podprsenky značky Nike odteď seženete ve větší velikosti. Modely Pro Rival a Hero nabízí až 38E. První jmenovaný pořídíte za 70 dolarů (cca 1 800 korun), druhý za 75 dolarů (cca 1 900 korun).

Firma Nike propaguje nové přírůstky pomocí kampaně, do níž obsadila vlivné blogerky a vlogerky Grace Victory a Danielle Vanier.

Helen Boucher, viceprezidentka dámské kolekce Nike, k nové řadě uvedla: „Klíčovým slovem je pro náš síla, na velikosti nezáleží.“

Podívejte se v galerii, z čeho můžete vybírat.

Zdroj: BuzzFeed/Mashable

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články