Stylové holinky: Jak je nosit do lesa i na nákupy

Holinky do deště i na nákupy
Zdroj: Pixabay
Holinky do deště i na nákupyVysoké holinky se hodí i ke kostýmku či šatůmKdyž si chcete za holinky připlatit, stojí i několik tisícHolinky mohou být jedinečné díky zajímavým vzorům+ 2 fotky+ 3 fotky

Holinky už dávno nepatří jen do lesa. V posledních letech se dokonce staly módním hitem. Nosí se k legínám, úzkým džínám, ale třeba i k šatům. Rozveselte podzimní ulice plné šedi a pořiďte si taky nějaké stylové gumáky.

Redaktor
Redaktor 13. 11. 2018 12:12

S neestetickými tmavě modrými gumáky je naštěstí konec. Současné holínky baví svým veselým designem, díky němuž se dostaly na pulty obchodů po celém světě i do botníků slavných módních ikon. Pokud tedy nějaké stylovky doma ještě nemáte, je ten správný čas si je pořídit.

Jak je nosit?

Jde to velmi snadno. Pokud vás čeká opravdu vydatný déšť a přesto musíte opustit teplo svého domova, je vhodné společně s holínkami obléci i nepromokavou bundu, nebo ještě lépe pláštěnku. Ale i ta se může stát skvělým a velmi výrazným stylovým kouskem vaší skříně.

Přátelé do nepohody

Nebojte se do deště vyrazit s barevnou nepromokavou bundou s kapucí a prostornými kapsami a veselými holinami. Klidně vyzkoušejte na holinkách puntíky nebo mašle, k tomu úzké kalhoty, se kterými do holin vklouznete nejpohodlněji.

Sladěná do kanceláře

I v dešti a v holinách můžete být elegantní. Pokud se chystáte do kanceláře a je vám jasné, že v oblíbených lodičkách louže jen tak snadno nepřeskočíte, zvolte na přepravu do suché kanceláře právě elegantní holiny. Při troše štěstí se dá obuv sladit se zbytkem outfitu. Vyberte si černé holiny s mašlí nebo jiným zajímavým doplňkem, k tomu oblečte pruhované šaty a jednobarevnou výraznou kabelku. Přes šaty přehoďte stejně barevný svetřík a budete dokonalé.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články