Účesy 2020: Trendem bude mikádo, ale i přirozené vlny

Účesy 2020: Trendem bude mikádo, ale i přirozené vlny
Zdroj: Pixabay.com
Dlouhé vlasy a přirozené vlny. Tato kombinace jde rozhodně k sobě. Pokud si nejste jistá mikádem pod bradu, tak zvolte to nad rameny. A klidně se nebojte ustříhnout i ofinu.Tzv. podkovám už odzvonilo. Letošek přeje spíše jednotné délce.Mikádo pod bradu a nevšední barevná kombinace? Proč ne!+ 1 fotka+ 2 fotky

Stojíte před dilematem, zda své dlouhé vlasy ostříhat, či nechat růst? Pokud se řídíte módními trendy, tak ať se rozhodnete jakkoliv, v každém případě zvolíte dobře. Letoškem nás budou provázet jak mikáda, tak dlouhé vlasy.

Klára Trousilová
Klára Trousilová 13. 03. 2020 14:00

Společným jmenovatelem je ale přirozenost. Proto určitě zabodujete s mikádem po bradu či rozvernými vlnami. Přirozenost letos ovládá snad všechny směry. A to nejen u střihů, ale také u barev vlasů či oblékání.

Mikádo na prvním místě

Rozhodla jste se pro mikádo? Správná volba! Nebojte se zkracovat, co to jde. Letos totiž rozhodně pofrčí střihy po bradu. Definitivně tak odzvonilo tzv. podkovám. Tedy mikádu, kdy vlasy vzadu jsou krátké a ty vepředu naopak dlouhé, takže nakonec vytvářejí tvar podkovy. Pro letošek proto raději zvolte střih v jedné délce. Pokud chcete mikádo, ale pod bradou se vám zdá příliš krátké, tak zvolte variantu nad rameny se speciálními prostřihy.

Na kluka

Jestliže pro vás není tím pravým ořechovým ani mikádo, tak co sáhnout po klučičím střihu. Ten nese název pixie. Ač byl tento trend odsouzený ke krátkému trvání, tak letos oblíbený rozhodně je. Nebojte se tedy razantní změny. Tento střih má pro ženy jedno velké plus, a sice, že dokáže jeho nositelku omladit.

Dlouhovlásky

Pokud jste ale navždy věrná svým dlouhým vlasům, zvolte sestřih, který jim dodá potřebnou vzdušnost a budou neustále v pohybu. Co se účesů týče, povedou ty, u nichž jsou zvýrazněné pěšinky. Nebojte se vzít do ruky kulmu či žehličku a vytvořit si na svých vlasech přirozené vlny, které přelakujete a můžete vyrazit. Jestliže se ráda vracíte do dětských let, nevyhýbejte se ani copánkům. Nemáte-li ráno moc času, zvolte ležérní drdol.

Svůj střih můžete také doplnit věčnou ofinou. Ta se nosí podle nálady. Může být třeba rozdělená uprostřed nebo načesaná na střed či na bok, a aby vám nepřekážela, tak ji sepněte hezkou trendy sponkou.

Nezapomínejte na doplňky

Rozhodně byste neměla při tvorbě účesů vynechat doplňky. Letos se s nimi roztrhl pytel, takže je opravdu z čeho vybírat. Pokud fandíte stylu retro, určitě přidejte do účesu květiny. S těmi vám pomůže třeba květinová čelenka. Vlasy můžete rovněž přichytnout skřipcem, pinetkou nebo šátkem.

Uvažovala jste někdy nad tím, že byste vyrazila do společnosti s parukou? Letos nad tímto doplňkem můžete popřemýšlet i pro běžné nošení a klidně se nebojte vybrat modely s neonovými barvami.

NA TRENDY V ÚČESECH 2020 SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články