Velikonoční exoti: Podívejte se na nejtrapnější fotky oslav svátků jara

Stylová rodinná velikonoční večeře rodiny"magorů".
Zdroj: archiv Extra
Takový veselý velikonoční kostým.Tyhle děti mají ze stejdy zajíčka evidentně velkou radost.Je libo fotku s velikonočním sériovým vrahem?Copak si asi holčička pomyslí, až se na tuto fotku podívá za pár let.+ 10 fotek+ 11 fotek

Každý oslavuje Velikonoce po svém. Někdo barví vajíčka a chodí koledovat, jiný se zavře doma a dělá, že nejsou. Jsou ale i tací, kteří tyto svátky jara využijí k nafocení neuvěřitelně nevkusných velikonočních fotek.

Petra Járková
Petra Járková 11. 04. 2019 16:00

Oslavovat Velikonoce je pro někoho evidentně dost podivná tradice. Někdo ji v podstatě považuje za brutální vraždu Ježíše Krista. Můžete namítat, že se ve skutečnosti oslavuje jeho vzkříšení, ale kdyby ho někdo pár dní předtím brutálně nemučil, nepřibil na kříž a nenechal vykrvácet, k žádnému vzkříšení by docházet nemuselo.

Dneska se navíc slaví pomocí vajíček, zajíčků a mlácení žen pomlázkou, zatímco dříve byly Velikonoce teprve zábava. Jelikož to byly svátky plodnosti a přicházejícího jara, pořádaly se sexuální orgie. Ostatně dříve se v téhle době neoslavovalo vzkříšení Krista, ale bohyně plodnosti. Takže se občas musela podříznout a nechat vykrvácet i nějaká panna, aby byla bohyně plodnosti spokojená.

A co velikonoční zajíček? Velikonoční symbol mnoha zemí, který dětem ráno schovává vajíčka a ony je pak musí hledat. Jde o podobný americký výmysl jako Santa Claus z reklamy na coca-colu, co najednou o Vánocích dětem nosí dárky.

Každopádně se pak nemůžeme divit, že na Velikonoce vznikají i takovéto podivné momentky.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články