Virtuální hry pro ženy: Staňte se Larou Croft, jedním ze Simíků nebo si ochočte nebezpečná zvířata

The Sims4 vás pobaví jako každá jiná série.
Zdroj: www.sims4.cz
Ve hře Far Cry Primal si můžete ochočit pravěká nebezpečná zvířata.Hra Far Cry Primal vás vtáhne do období pravěku.The Sims4 vás pobaví jako každá jiná série.V Sims4 dojde na sex i lásku.+ 6 fotek+ 7 fotek

Chcete si vyzkoušet, jaké to je žít v pravěku, nebo je pro vás atraktivnější představa zahrát si na archeoložku v podání Lary Croft? Nejen to si můžete vyzkoušet díky virtuálním hrám určeným i pro něžné pohlaví.

Petra Járková
Petra Járková 08. 05. 2019 14:00

Vybrali jsme pro vás několik nejzajímavějších her, které oceníte, když na vás partner nebude mít čas. Na tyhle ho totiž nalákáte také a příjemně strávený večer bude čekat na vás oba.

Far Cry Primal

Na čem můžete hrát?

PC, Xbox One, PS4

O čem hra je?

Tuhle hru si zamilují všechny ženy, které rády udržují teplo rodinného krbu. Děj se odehrává v pravěku cca 10 000 let př. n. l., kde poslední přeživší lovecké skupiny jménem Takkar se musí naučit přežít v krajině silnějších predátorů. K tomu, abyste přežila, vám mohou pomoci ochočená zvířata, o která se musíte řádně starat. Vyrábíte si vlastní předměty a nástroje k přežití, lovu a dobývání dalšího území. Prostě se rvete jako matka lvice!

Jak hru hrát?

Příběhová linie vás jasně navede a naučí hru ovládat do posledního detailu. Hra je s českými titulky, tudíž jí bude rozumět každý.

Proč hru hrát?

Hra zaujme propracovanou grafikou, pestrým střídáním prostředí a inovativním stylem hratelnosti v otevřeném světě plném nebezpečí.

The Sims 4

Na čem můžete hrát?

PC, Xbox One, PS4 , mobilní verze

O čem hra je?

Stejně jako předchozí řady legendární hry The Sims i tato je zaměřena na mezilidské vztahy a budování vysněného domova. Tentokrát se budou Simíci seznamovat se svými sousedy, budovat s nimi vztahy, pořádat večírky, navštěvovat se, zamilovávat, ale i nenávidět. Čeká vás celá řada dobrodružství, plno rozšíření základní verze, které si můžete dokoupit, a také spousta zábavy.

Jak hru hrát?

Český návod vás opět perfektně připraví na hru a vy tak jednoduše pochopíte, jak si vytvořit svého Simíka, ovládat ho i získávat nejrůznější bonusy, které hra nabízí.

Proč hru hrát?

Hra je pro ženy, které mají představivost, jsou rády kreativní a baví je tvořit. Začnete totiž tím, že si můžete přímo dle svým představ Simíka obléknout, namalovat, přisoudit mu nejrůznější vlastnosti a třeba mu i vybrat povolání. Žijete si prostě takový život Simíků se vším, co k tomu patří. Těšit se tak můžete na sex, vášeň i slzy.

Rise of the Tomb Raider

Na čem můžete hrát?

PC, Xbox One, Xbox 360, PS4

O čem hra je?

Krásná archeoložka Lara Croft pátrá po vrazích svého otce, kteří se snaží ovládnout nesmrtelný život. Laru pátrání zavede na stopu tajného spolku Trinity. Hlavní hrdinka musí prokázat sílu, statečnost, hbitost, ale i velký kus rozumu, aby spolek zastavila. Těšit se můžete na mnoho záhad, rébusů a hádanek.

Jak hru hrát?

I v této hře najdete instrukce s českými titulky, tudíž není složité zjistit, jak Laru ovládat a jak bojovat s temnými silami. Hra obsahuje celou řadu bonusů, na které budete při hře dostatečně upozorněné.

Proč hru hrát?

Hra je plná akce, zvratů, aktivit a adrenalinu, takže se při ní nebudete nudit. Navíc si jistě schopnosti Lary Croft užijete. K tomu dopomůže skvělé grafické zpracování. Na této hře je vidět, že si tým vývojářů dal opravdu záležet.

Shadow of the Tomb Raider

Na čem můžete hrát?

PC, Xbox One, PS4

O čem hra je?

Jedná se o pár měsíců starou novinku, která navazuje na předešlou hru Rise of the Tomb Raider. Lara se opět snaží zachránit svět, tentokrát před mayskou apokalypsou. Budete se prodírat džunglí, překonávat děsivé hrobky a opravdu se budete bát, takže tahle hra rozhodně není pro žádné strašpytle.

Jak hru hrát?

Hra bohužel zatím v českém jazyce není, hrát ji tudíž mohou jen ženy ovládající anglický jazyk. Pokud jste však hrála předchozí díl, nebudete mít s ovládáním problém ani zde.

Proč hru hrát?

Pokud se vám líbila předchozí Lara Croft, tak budete nadšená i z této verze. Zde totiž vývojáři posunuli laťku ještě o kousek výš. Pokud jste tedy herními fajnšmekry, je právě tato určena přímo pro vás.

Islanders

Na čem můžete hrát?

PC

O čem hra je?

Islanders je minimalistická strategická hra, díky které si můžete vybudovat krásná města. Budete zde tedy rozvíjet svou kreativitu. Můžete si vybudovat městečka na ostrovech  přesně dle svých přestav. Ideální oddechovka třeba na dovolenou, není totiž nutné moc přemýšlet.

Jak hru hrát?

Hra je dostupná na platformě Steam, kde ji sice nenaleznete v českém jazyce, ale vzhledem k jejímu jednoduchému ovládání to v podstatě ani není potřeba. Každý ji intuitivně pochopí a naučí se snadno ovládat.

Proč hru hrát?

Islanders mají svoje osobité zpracování s originálními barvami i designem. Hra je živá, pestrá, barevná a zábavná.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články