Nejlepší repliky českých hradů a zámků z lega - podívejte se, co dokáží šikovné ručičky

Czech Repubrick - Lego výstava českých památek.
Zdroj: archiv
Czech Repubrick - Lego výstava českých památek.Czech Repubrick - Lego výstava českých památek.Czech Repubrick - Lego výstava českých památek.Czech Repubrick - Lego výstava českých památek.+ 8 fotek+ 9 fotek

České památky se změnily v obří modely z kostiček lega! Největší český Lego svět nabízí stavby propracované do nejmenších detailů. Okouzlí vás dechberoucí modely na ovládání a záplava lega na hraní.

Petra Járková
Petra Járková 26. 04. 2019 18:00

Víte, že na každého člověka na světě připadá asi 62 kostek lega? Z tak obrovského množství se dá postavit cokoliv. Hrady a zámky, moderní architektura, obří ruské kolo...

Navštivte Czech Repubrick a na ploše větší než 900 m2 poznejte, jak by se v takové Lego zemi žilo.

Národní muzeum, hrad Karlštejn, katedrála sv. Víta, zámek Lednice, Hluboká nad Vltavou nebo třeba vysílač Ještěd. Na obrovské ploše najdete 30 gigantických modelů, hojnost nevšedních příběhů a parádní lego vtípky, ze kterých se budete popadat za břicho.

K tomu vás čekají filmoví hrdinové, pozoruhodné atrakce i největší horská dráha na světě! Vydejte se do Lego země českých památek a užijte si tak trochu jiný svět.

A nezapomeňte si zahrát živou detektivní hru Temnyho parťáci: Ukradená koruna. Ta je denně k dispozici všem návštěvníkům výstavy ve věku 7-99 let.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články