Začínající herec Lubomír Seman: Natáčí nový film Krajina ve stínu a nebál se svléknout před fotoaparátem

Seman je zatraceně sexy.
Zdroj: Milan Junek
Luboš si stoupl před objektiv známého fotografa Milana Junka.Seman se zajímá o historii.Junek umí podtrhnout mužskou krásu.Z té fotky jako by dýchal život. Nemyslíte?+ 7 fotek+ 8 fotek

Mladý model a začínající herec se před objektivem rozhodně nestydí. Také nemá za co! Na jeho vypracované tělo je radost se podívat. Není proto divu, že přijal výzvu fotografa Milana Junka a stanul před jeho fotoaparátem. A je rozhodně se na co koukat!

Petra Járková
Petra Járková 26. 02. 2019 12:00

Lubomír se narodil 9. října 1992 v Brandýse nad Labem - Staré Boleslavi, kde dodnes žije s rodiči. I přes svůj mladý věk se umělec stihl už oženit, ale také rozvést. Manželství vydrželo pouhý rok.

Seman sice pracuje v zemědělství, ale srdce ho vždy táhlo k válečné historii. Je aktivním členem Klubu vojenské historie, se kterým se zúčastnil už mnoha vzpomínkových akcí, ale také si ho díky tomu všimli filmaři.

"Díky mému zájmu o historii jsem se zúčastnil natáčení seriálu Word On Fire od produkce BBC a v současné době začínám točit film Krajina ve stínu se skvělým režisérem Bohdanem Slámou, na což se moc těším," prozrazuje své plány Luboš, který se živí i jako model a byl nominován také do soutěže Tvář Česka 2019.

Z focení s uznávaným fotografem měl Seman ze začátku respekt, ale brzy si pod jeho taktovkou zvykl a fotky, které si můžete prohlédnout ve fotogalerii, stojí opravdu za to.

"Focení s Milanem bylo opravdu zajímavé. Sice jsem se trochu styděl, ale pak to ze mě opadlo a moc mě bavilo. Junek je velký profesionál, takže nebylo co řešit, šlo to samo," směje se Luboš.

Mladého začínajícího umělce můžete sledovat i na Facebooku nebo Instagramu.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články