Co uvidíte v nových dílech Ulice: Diana porušila tabu. Jaké teď ukrývá tajemství?

Diana je dočasně u dcery Jany v Praze, ale té se vůbec nelíbí, jak se její matka chová. Z čeho má strach?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Vztah mezi Magdou a Prokopem leží v žaludku ředitelce Landové, která si na něj také myslela. Rozhodne se proto Magdě pomstít...Co se stane, když se člověk ocitne ve špatné době na špatném místě, zjistí i Bedřich...Pro Evžena je vztah s Blankou už minulostí a jde dál. Blanku ale tohle zjištění bude hodně bolet... Radek Mastný konečně stane před soudem za svoje vydírání. Jak to dopadne tentokrát? + 1 fotka+ 2 fotky

Občas sehraje v našich životech velkou roli docela obyčejná náhoda a stačí málo, aby náš osud nabral naprosto nečekaný směr. Své o tom ví i postavy nekonečného seriálu Ulice. Povede se Blance otevřít novou životní kapitolu? A co vlastně tak moc tají Diana?

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 07. 06. 2021 12:00

Blanka vkládá velké naděje do dnešního setkání s Evženem. Chce mu přiznat, co k němu cítí, zabojovat u něj o druhou šanci, protože si moc dobře uvědomuje, že ho ztratila kvůli svému pití. Bohužel se ocitne v nesprávný čas na nesprávném místě, a tak odhalí něco, co je pro ni ranou přímo do srdce... Jaké tajemství s Blankou hodně zamává a jak to ovlivní její schůzku s Evženem?

Dan v roli akčního hrdiny

Když se musíme během několika vteřin rozhodnout, jak zareagovat v krizové situaci, můžeme se dostat do nečekané situace. Ne každý si dokáže zachovat chladnou hlavu a jednat racionálně, zvlášť když ani nevíme, co je v danou chvíli vlastně racionální jednání. Dan se pozdě večer náhodou vrátí do práce pro zapomenutou nabíječku. Přestože by dílna měla být prázdná, Dan si všimne v šéfově kanceláři podezřelé osoby, která se je evidentně snaží vykrást. Dan nezaváhá ani vteřinu. Rozhodne se vetřelci překazit jeho plány a sám ho zneškodnitCo všechno se odehraje v dílně a jaké to bude mít následky? 

Dojde konečně i na Mastného?

Někdy je těžké rozlišit pravdu od efektního divadla pro okolí ve snaze očernit ty, kteří nám leží v žaludku. Radek Mastný si je dobře vědom, že mu nyní pořádně teče do bot. Co nevidět znovu stane před soudem, tentokrát jako obžalovaný. A tak dělá vše pro to, aby unikl vězení a ovlivnil veřejné mínění ve svůj prospěch. Kam až je schopen zajít?

Jana se bojí o mámu

Občas nám lžou i ti, u kterých bychom to ani ve snu nečekali. Všechno se ale může provalit. Janě je v poslední době hodně podezřelá máma Diana, která jen září a chová se tak, že Janě okamžitě dojde, která bije. Máma má nového chlapa! Vše do sebe zapadá, tohle Jana v minulosti už zažila několikrát. Vlastně by mámě novou lásku i přála, kdyby to nemělo malý háček. Muž, s nímž Diana evidentně něco má, by pro ni měl být tabu… Co všechno vlastně Diana své dceři tají?

Ženská pomsta může být drsná

Zhrzená žena může v neukojitelné touze pomstít se sokyni a vyřídit si s ní účty, zajít hodně daleko. Irena Landová nevynechá jedinou příležitost, aby se po Magdě nějak nepovozila a znovu se jí mohla pomstít za její domnělou zradu. Dělá to už tak okatě, že všem dojde, že se něco děje. Samotná Magda čelí jejím výpadům v klidu a s hlavou hrdě vztyčenou, což Landovou jen vyprovokuje k další akci… Jak Landová znepříjemňuje Magdě život a co na to ostatní?   

Zdroje informací: 

TV Nova

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články