Co uvidíte v nových dílech Ulice: Bára dostane nabídku, která se neodmítá

Bára má před sebou zásadní rozhodnutí - zůstat s Frantou a rodinou nebo se vydat na stáž do Belgie?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Saša varoval Janu před novináři, ale ona se jim zatím nedokáže vyhýbat. Problémy na sebe nenechají dlouho čekat.Robin je vedoucí, jakého by nikdo nechtěl. Ani tento týden se neudrží a svým podřízeným dá pořádně zabrat.Blanka se vrací z léčebny. Jaký bude její návrat do života? Zvládne to?Mára se zapletl do problémů hlouběji, než si dokáže představit...+ 1 fotka+ 2 fotky

Oblíbený seriál Ulice se bude nést ve znamení dozvuků soudu s Marešem. Do toho se Blanka pokusí vrátit ke svému předchozímu životu, Bára se naopak musí rozhodnout, jestli vyrazit úplně novým směrem...

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 19. 04. 2021 12:00

Před náhlým zájmem médií by se měl mít člověk na pozoru. Janu před novináři průběžně varuje Saša, protože z vlastní zkušenosti ví, čeho všeho jsou někteří z nich schopní kvůli úlovku sólokapra. Teď pozná i samotná Jana, jak neodbytní dokážou být. Byť se jeden z nich tváří nevinně a ptá se na soud s Marešem, má to malý háček – rozhodně nepostupuje podle pravidel. Jde mu o docela jiné informace. Co je hodně podezřelé a jak se to podepíše na vztahu Jany a Saši?   

Blanka se vrací do života

Návrat do reality všedních dnů poté, co jste si sáhli na dno a bojovali o vlastní život, je hodně náročný. Blanka má za sebou mimořádně složité období. Hrobníkovi sice utekla z lopaty, ovšem vyhráno zdaleka nemá. To si uvědomuje nejen ona samotná, ale také její blízcí. Všechny nyní zajímá to nejpodstatnější – co bude dál? Hlavně aby to nedopadlo jako v únoru, když se vrátila z detoxu. Traumatická zkušenost Blanku hodně změnila. Jaké bude její shledání s rodinou, Evženem či s Luďkem, kvůli kterému si prošla peklem?

Bářino složité rozhodování

Je složité rozeznat, kdy rodiče své dítě chrání a podporují, a kdy ho naopak svazují a omezují svými strachy. Bára řeší velké dilema, jež se týká nejen jí samotné, ale také jejích blízkých. Musí se rozhodnout, zda kývnout na nabídku snů, kvůli které by se jí život převrátil vzhůru nohama, anebo neriskovat a nechat vše při starém. Zatímco její máma preferuje druhou variantu, protože o ni má strach, táta to vnímá trochu jinak… Jde nejen o to, který názor zvítězí, ale také o to, co si o tom myslí Franta. A jak se na Bářině rozhodování podepíše nedávný soud s Marešem a vše, co rozsudek rozpoutal?

Šéfovy manipulace

Mladý ambiciózní nadřízený je schopen téměř všeho, jen aby vykazoval před vedením co nejlepší výsledky svého oddělení. Vítkův šéf je učebnicovým příkladem dravce, který si jde za každou cenu za svým. Podřízení jsou jen figurkami na jeho šachovnici. A podle toho se k nim i chová. Umně je štve proti sobě, teď navíc vypluje na povrch, jak zákeřný při tom dokáže být… Vítek i Dita by si na jeho manipulace měli dávat velký pozor. A jak mocnou zbraní jsou prémie? 

Márův velký problém

Při vidině velkého a snadného výdělku mohou někteří lidé zajít hodně daleko. Proto, abychom zabezpečili rodinu podle vlastních představ, dokážeme obětovat hodně. Mára se kvůli kšeftům s Mikulkou pohybuje již nějakou dobu na hraně zákona. Teprve nyní mu však natvrdo dojde, do jak velkého průšvihu se namočil. Přitom netuší, že je to ještě mnohem horší, než si myslí… Dojde k zásadní události a Mára leccos pochopí. Co je podezřelé Jirkovi Hermanovi a jak spadne klec?

Zdroje informací: 

TV Nova

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články