Další týden v Ulici: Hádka u Peškových, odhalené tajemství a trable s láskou ve všech generacích

Franta a Bára by mohli prožívat nejkrásnější období svého života, kdyby si Bára nenesla trauma z minulosti
Zdroj: TV Nova
Magda má starosti – nejdřív odmítala ona Prokopa, teď zase naopak on ji. Sejdou se nakonec? Šimon je pohledný inteligentní muž a Anča mu zjevně není lhostejná. Jak se ale dozvědět, jak je to doopravdy s jeho vztahem k ní?Ingrid zasahuje do Lumírova života čím dál tím víc. Pomalu se zabydluje i v jeho bytě. Je to nový pár Ulice?Peškovi většinou nemívají velké problémy. Tentokrát ale budou muset neshody řešit i oni. Co se stane?+ 1 fotka+ 2 fotky

Seriál Ulice se opět posune a tentokrát půjde hlavně o lásku. Co se dozví Franta od Báry a jak se vyrovnají s velkým partnerským problémem Peškovi? A všimli jste si, jak často se v ději objevuje Ingrid?

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 01. 02. 2021 12:00

I když se Bára snaží, jak jen může, aby zapomněla na minulá traumata a dala volný průběh lásce k Frantovi, už brzy zjistí, že jsou stále okamžiky, které nemůže překonat. Kdy je ten správný čas přiznat tomu, koho milujeme, s jakými potížemi se potýkáme a co je způsobilo? Bára zatím nenašla odvahu, aby se svěřila Frantovi, čím si prošla v nedávné minulosti kvůli Marešovi. Stále o tom nedokáže otevřeně hovořit, je to pro ni velmi traumatizující. Navíc má obavy, že by ji Franta nechal, kdyby znal celou pravdu.

Ten už ale tuší, že věci se mají trochu jinak, než jak mu Bára naznačila. Po nedávné příhodě, která jím hodně otřásla, by rád věděl, na čem je, aby se rozhodl, jak dál. Teď bude jen na Báře, kdy se odhodlá odkrýt před Frantou svoje trauma. Jak na to Franta zareaguje? 

Hádka a problémy u Peškových

S čím se člověk jen tak nesvěří, dokonce ani nejbližším? Amálie i Vlastimil Pešek tuší, že se s Marií něco děje. V poslední době je až příliš akční ve snaze pomáhat jim, i když oni by byli raději, kdyby si jich už nevšímala. Teď to mezi nimi kvůli Mariině urputnosti pořádně křísne. Jejich hádka vyvolá také obrovské zemětřesení ve vztazích, při kterém vyplují na povrch překvapivá tajemství, velké křivdy, zoufalství, nejistota i žárlivost… Co všechno tají Marie a Jolana svým nejbližším? Čím si právě procházejí? A proč povolí nervy Vlastimilu Peškovi, jenž je u Marie už na ledacos zvyklý?

Šimon je k Anče pozorný, ale co dál?

Problémy s láskou mají všichni – mladí i ti, kteří už mají za sebou dost zkušeností na to, aby mohli být nad věcí. Jak se ale do života vloží city, nic není tak jednoduché. Nikdy snad nebude vyřešená otázka, kdo by měl udělat první krok a naznačit tomu druhému, že by vzájemný vztah rád posunul o kus dál? Jak projevit svou zamilovanost, aniž bychom si pak připadali hloupě? Anča stále neví, co si myslet o Šimonovi. Pořád se nevyjádřil, i když spolu tráví hodně času a během kurzu fotografování se jí věnuje více než ostatním. Anča tu nejistotu již nevydrží. Vyhecovaná Evou se rozhodne, že dá Šimonovi jasně najevo, co k němu cítí. Má to ale malý háček. Co všechno takové gesto může způsobit?

Lumír řeší budoucnost

Jak začít znovu po náhlém skonu blízkého člověka, kterého jsme milovali celým svým srdcem? Lumír se pořád nedokáže vyrovnat se Světlaniným odchodem na věčnost. Chybí mu, je to pro něj stále velmi těžké a bolestivé. Dnes se však odhodlá k něčemu, čemu se dlouho vyhýbal, k něčemu, co se ukáže jako velmi zásadní krok, díky kterému se rozhodne k obrovským změnám…

Složité vztahy Magdy a Prokopa

V kabinetu je už pár dní pořádné dusno. Kupodivu ho tentokrát vytváří Prokop, jenž nedokáže skousnout, jak se vůči němu Magda zachovala, když ho nevzala s sebou na koncert, přestože měla volný lístek. Ta by to ráda napravila a vše mu vysvětlila, jenže k tomu stále nemá tu správnou příležitost. Navíc musí řešit nejen Prokopa, ale i ředitelku Landovou, jež ji překvapí svou akčností a projevem náklonnosti…

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články