Zákulisí Doktorky Quinnové: Herci museli jíst během natáčení červy, v seriálu se objevila i hvězda country

Jane Seymour, Doktorka Quinnová
Zdroj: TV Prima
Kolega ze seriálu Doktorka Quinnová Joe Lando alias Sully. Jane s ním chodila jen krátce, protože jí vadilo, že je od ní o deset let mladší.Joe Lando prý rozchod s krásnou Jane nesl velmi těžce...Když se Joe Lando rozhodl, že ze seriálu odejde, protože se mu nelíbil vývoj jeho postavy, rozpoutala se kampaň za jeho návrat.Jane Seymourová se jako jediná herečka objevila ve všech dílech seriálu.+ 4 fotky+ 5 fotek

Je to neuvěřitelné, ale od první epizody seriálu Doktorka Quinnová, uplynulo sedmadvacet let. A jelikož se na příběhy lékařky z městečka Colorado Springs můžeme v televizi podívat znovu, stojí za to připomenout si, co zajímavého se během natáčení stalo. Kdoví, možná vás nějaké informace i překvapí.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 02. 11. 2020 16:00

Na Doktorku Quinnovou se můžete podívat dnes v 18:00 na Prima Love. Michaela Quinnová je odvážná a soběstačná žena. Dokáže se postarat o své děti a také se nezalekne nedůvěry místních občanů Colorado Springs. Svými činy jim dokáže, že je tou nejpovolanější osobou.

Sully a jeho červi

Herec Joe Lando alias Byron Sully se musel v jedné epizodě opravdu překonat. I když možná ani ne. Byl totiž známý tím, že si vše udělá sám. Dubléry zatvrzele odmítal. Neváhal tak jet na zdivočelém koni či běžet po střeše rozjetého vlaku.

Proto mu štáb připravil jednu speciální lahůdku. Musel přežít v divočině, takže mu nezbývalo nic jiného, než vzít zavděk tím, co mu nabízela matka příroda. Ten den byli zrovna na menu živí červi. Joe Lando se ale nezalekl a spořádal je všechny. “Taková příležitost se naskytne jen jednou v životě,” řekl na konci natáčecího dne.

Žádosti o ruku

Počítali jste někdy, kolikrát doktorku Quinnovou požádal někdo o ruku? Přestože měla plno práce s výchovou třech sirotků a léčením obyvatel městečka, neodradilo to různé gentlemany od toho, aby se pokusili získat její srdce jen pro sebe.

Takže kolik? Nejprve to byl David Lewis, poté reverend Timothy Johnson, kolega dr. William Burke a Andrew Strauss. Ano, řekla tomu prvnímu, ale nevydrželo jim to dlouho, protože zemřel. A kdo se nakonec smál naposled a nejlépe? Samozřejmě Sully. Ostatní měli smůlu.

Country hvězda

V seriálu se objevila i americká country hvězda Johny Cash. Zahrál si pistolníka, který chce v Colorado Springs hodit za hlavu násilnou minulost a začít nový život. Pro tuto roli byl jako stvořený. Jeho obličej dokonale odrážel strasti člověka, který je sužován vlastním svědomím. Ostatně lítost nad některými věcmi v osobním životě se odrážela i v samotných písních Cashe. Za jeho epitaf je považován hit “Hurt”.

Zdroje informací:

Wikipedia.cz: Doktorka Quinnová

Screenrant.com: Dr. Quinn

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články