Stranger Things: Herečku Millie Bobby Brown už od dětství sužuje zdravotní problém, pomáhá jí asistent

Stranger Things: Herečku Millie Bobby Brown už od dětství sužuje zdravotní problém, pomáhá jí asistent
Zdroj: se souhlasem Netflix
Stranger Things: Od bitvy o Starcourt uplynulo šest měsíců. Parta přátel se teď poprvé rozdělila. Dokážou i tak bojovat s novou hrozbou... 
...kterou představuje monstrum zvané Vecna?Sadie Sink alias Max je jednou z hlavních postav čtvrté série Stranger Things.Max čeká největší boj jejího života. Co se s ní vlastně Vecna provede?+ 3 fotky+ 4 fotky

Čtvrtá řada mysteriózního seriálu Stranger Things konečně dorazila na Netflix. Osmnáctiletá Millie Bobby Brown v něm hraje Jedenáctku, dívku s nadpřirozenými schopnostmi. Sama Millie se již od dětství pere s jedním zdravotním problémem. O co jde?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 27. 05. 2022 11:00

Stranger Things: Od epické bitvy o Starcourt uběhlo šest měsíců. Na hlavní hrdiny ale čeká nová hrozba, kvůli které se musí znovu vydat do světa Vzhůru nohama. Podaří se jim zahnat nové monstrum, nebo tentokrát zvítězí zlo? Na čtvrtou řadu seriálu Stranger Things se můžete podívat na Netflixu.

Tajemství Millie Bobby Brown

Osmnáctiletá britská herečka má na Instagramu více než čtyřicet milionů fanoušků, na nedostatek pozornosti si rozhodně nemůže stěžovat. Trápí ji však jedna věc, o které moc nemluví. Millie Bobby Brown je hluchá na jedno ucho. Narodila se s částečnou ztrátou sluchu, která se po čase změnila v úplnou hluchotu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

Během natáčení musí využívat služeb asistenta, který jí posunky rukou naznačí, že zaznělo slovo “akce”. Pokud jej režisér neřekne dost nahlas, Millie bohužel nic neslyší. Přesto se pokouší o zpěv. Jak sama říká, není důležité, zda umíte, či neumíte zpívat, nebo vám v tom brání hendikep. Důležité je dělat to, co vás baví.

Nežádoucí sexualizace

Millie se ve filmovém, potažmo seriálovém světě prosadila v jedenácti letech. Dospívala v záři reflektorů a foťáků. Nevyhnula se tak určité formě sexualizace. Tu považuje za obzvlášť odpornou a nehodlá přestat proti ní bojovat. Nejvíce začala toto téma vnímat v šestnácti letech.

„Abychom mohli dospět a rozvíjet se, budeme potřebovat laskavý přístup a podporu,” uvedla na svém instagramovém účtu. Když se k tomu ještě přidaly urážky a nevhodné poznámky, začala pociťovat nejistotu. Přesto se nehodlá vzdát. Své poselství chce šířit i přes tyto překážky.

Millie Bobby Brown a syn Bon Joviho

Ve vztazích se Millie naopak daří. Již skoro rok randí s Jakem Bongiovem. Když se na něj podíváte, ihned vás napadne, že je velmi podobný zpěvákovi Jonu Bon Jovimu. A máte pravdu, je to jeho syn. Aktuálně studuje v New Yorku a hodlá získat doktorát. Na svém Instagramu se označuje také za herce, zpěv mu paradoxně nic neříká.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

Přestože mu je teprve dvacet, pomohl uspořádat celostátní studentskou stávku namířenou proti násilí a zbraním v USA. Byla to reakce na masakr sedmnácti lidí v Parklandu na Floridě, k němuž došlo v roce 2018. S Millie Bobby Brown se začal na svém účtu objevovat minulý rok v červnu, nejprve se ale navzájem označovali jen jako “přátelé”.

Zdroje informací:

Elle.com: All about Jake Bongiovi, Millie Bobby Brown’s Boyfriend of almost a year

Nypost.com: Millie Bobby Brown on “gross” way she has been sexualized as a teen

Hellomagazine.com: Deaf awareness week: 5 celebrities you may not have known are deaf or hard of hearing

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články