Jak se změnili herci z Války Roseových? Kathleen Turner trpí bolestmi, Michael Douglas překonal rakovinu

Válka Roseových
Zdroj: se souhlasem Prima Max
Michael Douglas se od filmu Válka Roseových moc nezměnil......stále je velký elegán, byť do jeho života zasáhlo nádorové onemocnění v oblasti krku. Kathleen Turner byla filmovou hvězdou osmdesátých let......pak její kariéra začala prudce klesat. Navíc ji začala sužovat revmatoidní artritida.+ 4 fotky+ 5 fotek

Premiéra filmu Válka Roseových se konala před neuvěřitelnými jednatřiceti lety. Jak se za tu dlouhou dobu změnili představitelé hlavních rolí? Nejlépe z trojice hlavních postav dopadl Danny DeVito. Tento metr a půl vysoký chlapík stárne opravdu pomalu.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 18. 05. 2020 15:00

Na aukci uměleckých předmětů se student práv Oliver Rose seznámí s budoucí tělocvikářkou Barbarou. Je to láska na první pohled. Po sedmnácti letech manželství je ale vše úplně jinak. Každý z nich se honí jen za penězi a kariérou. Barbara se nakonec rozhodne požádat o rozvod, protože nemůže Olivera vystát. A tím odstartuje boj na život a na smrt.

Válku Roseových můžete sledovat dnes ve 20:00 na Prima Max.

Michael Douglas

Douglas vždy nejvíce exceloval v rolích přitažlivých, bohatých a sebevědomých mužů. A možná právě proto si vždy odnesl pěknou sumu peněz. Aktivní je dodnes, protože i když jeho tvář brázdí nejedna vráska, stále neztratil nic ze svého šarmu. Důkazem toho je i jeho svazek s o dvacet pět let mladší herečkou Catherine Zeta-Jones. Poznali se ve Francii, kde jí měl Michael údajně říct, že chce být otcem jejích dětí. A tak se i stalo. Mají spolu syna Dylana a dceru Carys.

V roce 2010 musel ale herec na čas zvolnit, byla mu diagnostikována rakovina krku. Léčil se také ze závislosti na sexu a je prý velmi spořivý. Nechápe tak, proč si musí jeho manželka neustále kupovat nové šaty. Sám prý chodí v děravých ponožkách a obnošeném spodním prádle.

Kathleen Turner

Hvězdě osmdesátých let Kathleen Turner se v životě moc nedaří. Po roce 1990 se objevovala ve filmech, které nelze nazvat jinak než jako propadáky. Výjimkou byl snímek Smrt panen, který režírovala dcera slavného režiséra Francise Forda Coppoly, Sofie. V současnosti hraje již jen velmi sporadicky. Svůj podíl na tom ale nese artritida, kterou Kathleen trpí. Jak uvedla pro web Today.com, sužuje ji nepředstavitelná bolest, která se bohužel podepisuje i na jejím vzhledu.

Danny DeVito

Danny DeVito má vzácný dar. Vypadá pořád stejně. Stále je to onen podsaditý chlapík měřící metr a půl, kterému někteří přezdívají smutný klaun. I on stále hraje, i když má za sebou hned několik skutečně nepovedených filmů. Od roku 1982 je ženatý s herečkou Rheou Perlman, se kterou má syna a dvě dcery.

Dan Castellaneta

Dana Castellanetu potkala po natočení filmu Válka Roseových skutečná katastrofa. Seknul s herectvím a začal pracovat v elektrárně. Také se u něj vyvinulo morbidní obžerství a závislost na alkoholu. Stal se zženštilým a z kdysi bujného porostu mu zbyly pouhé tři vlasy. Že to musí být lež? Ne, není. Důkazy najdete v galerii.

NA PROMĚNY HERCŮ Z VÁLKY ROSEOVÝCH SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Zdroj textu: csfd.cz, vanityfair.com, irishmirror.ie

Zdroj fotek: Prima Max

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články