Jamie Lee Curtis: O drogy se dělila se svým otcem a v padesáti se nestyděla odhalit až na kůži

Jamie Lee Curtis
Zdroj: Wikimedia Commons, Gage Skidmore, CC BY-SA 2.0
V severských zemích byl film Halloween zakázán.Děj se měl původně odehrávat v mrakodrapu.John Carpenter se sice neujal režie, ale zato dodal do scénáře několik krvavých scén.Natáčelo se v nemocnici, která již nebyla funkční. Navíc měla těsně před demolicí.+ 4 fotky+ 5 fotek

Všichni ji uznávají jako ráznou ženu. Stále je plná energie a nehodlá zpomalit ani po padesátce. Naopak. Aby podpořila ženy ve svém věku, nechala se vyfotit nahá. Také se po letech přiznala k drogové závislosti. A když bourala, nepřispěchal jí na pomoc nikdo jiný, než Jodie Foster!

Kamil Šivák
Kamil Šivák 17. 06. 2020 16:00

Halloween je svátkem bizarních masek, kostýmů a dětí, které chodí koledovat ke svým sousedům. Ne všichni však berou tento svátek jako zábavu. Někdo bere jeho význam, coby svátku všech mrtvých, doslova a chystá se znovu zabíjet. Podaří se tentokrát Michaelu Myersovi Jamie Lee Curtis dostihnout?

Na horor Halloween se můžete podívat dnes ve 22:40 na Prima Max.

Jodie Foster na telefonu

Před několika lety se stala Jamie obětí dopravní nehody, a to ve městě Los Angeles, poblíž Venice beach. Po srážce s BMW měla být údajně silně otřesená. Na místo nehody byla samozřejmě přivolána policejní hlídka, hasiči a záchranáři. Nejvíce však asi herečka ocenila přítomnost své kamarádky Jodie Foster, která okamžitě přispěchala na pomoc.

Po prvotním vyšetření lékaři konstatovali, že její zranění nebyla nikterak závažná, přesto ji ale umístili na jednotku intenzivní péče. Z automobilové nehody se plně zotavila.

Ještě pořád na to mám

Aby vyjádřila podporu zralým ženám, nechala se Curtis vyfotit tak, jak ji pánbůh stvořil. A to rovnou v den svých padesátých narozenin. Tomu se říká pořádná oslava kulatin. Svlékla se pro americký magazín AARP, jenž je zaměřený na čtenáře v seniorském věku.

Ke drogám neměla daleko

Jamie se narodila do slavné herecké rodiny. Matka Janet Leigh byla známá z filmu Psycho, otec Tony Curtis si zase zahrál v Někdo to rád horké či Spartakovi. Ke drogám a alkoholu tak neměla, bohužel, nikdy daleko. Omamné látky dokonce měla užívat i s vlastním otcem.

“Věděla jsem, že táta bere drogy,” svěřila se jednou herečka. “Tak jsme se prostě někdy o své zásoby podělili. U nás totiž panovala docela zvláštní atmosféra. Naši měli šest dětí, ale já jediná jsem si na něj našla čas a povídala si s ním,” dodala. Zatímco Jamie svou závislost nakonec zvládla, její bratr Nicholas se ve 21 letech předávkoval heroinem.

Léky na bolest jí dělaly dobře

“Ano, přiznávám, nejvíce mne ovlivnil morfin,” přiznala naplno Curtis. “Objevila jsem jej po jednom kosmetickém zákroku. Díky němu jsem dokázala utéct z nepříjemné reality. Jako byste si sedli na zahradu a nechali na sebe proudit teplé letní paprsky slunce. Potřebovala jsem ten pocit absolutního klidu.” Jakmile to ale zašlo do bodu, kdy se začala strachovat o vlastní život, svěřila se do péče lékařů.

Nyní je již dvacet let čistá, ale stále o sobě hovoří jako o vyléčené feťačce. “Vnímám to jako můj největší životní úspěch a všem mohu s klidem říct, že v tomto případě neexistuje slovo nemůžu. Pokud to člověk myslí vážně, dokáže se uzdravit každý.” Často se účastní setkání drogově závislých, a pokud někdo potřebuje radu, přijme ho ve svém přívěsu, který slouží jako její mobilní poradna.

Zdroj textu: Irishmirror, Blesk, Super, čsfd

Zdroj fotek: Prima Max

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články