Nečekané zvraty v Ulici: Jak dopadne Ájin porod a pomstí se drbna Pumrová?

Milena Pumrová neměla v životě moc štěstí a pořád se snaží nají oporu, toho pravého, který by jí rozuměl. Myslí si i na Vítka, který má ale šťastnou rodinu. Jak se bude mstít?
Zdroj: TV Nova
Ája má za všech okolností svoje plány, kterých se drží a pomáhají jí vybruslit z malérů. Jak to ale dopadne s plánovaným císařským řezem?Také Marie řeší svoje osobní problémy. Jolana najednou změnila plány a Marie se s tím musí vyrovnávat. Jenže starosti přijdou i k Peškovým...Miloš dokáže pobavit i vyděsit v kterémkoliv okamžiku. Tentokrát se mu povede zazmatkovat u Aničky právě ve chvíli, kdy přijde i Šimon. Jak z toho ven? Dita se v Ulici objeví poprvé. Kdo to je a jaký bude mít vliv na Vítka a jeho rodinu?+ 1 fotka+ 2 fotky

Miloš je zkrátka „klasik“. O tom se přesvědčili už všichni, kteří s ním měli něco společného. Ani tentokrát nezklame a Anička a Šimon se nebudou stačit divit, co všechno dokáže. Bohužel ne všechny události v Ulici budou jen humorné. Třeba u Pešků se dozví smutnou zprávu. Ale to vůbec nebude všechno, zvláštní zprávy přijdou i z porodnice…

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 15. 02. 2021 12:00

Není nad to mít přátele, kteří mají dar dělat trapasy takřka za všech okolností. Takovým je například Miloš. Stačí, aby Anče donesl pleťovou masku od Evy, a rázem je o sérii vtipných nedorozumění vystaráno. Jako na potvoru totiž za Ančou přijde také Šimon, bohužel ve chvíli, kdy se krášlí a je u ní i Miloš. A nebyl by to Miloš, aby si neodpustil zasvěcený komentář, který se dá vykládat různě… Co mu Miloš vlastně oznámí? Jak to změní Ančiny a Šimonovy plány? A jaké vtipné momenty tenhle trapas ještě odstartuje? 

Smutek u Peškových

Co může zasáhnout víc než zjištění, že je konec, na který nejsme připraveni? Marie se trápí kvůli Jolaně, která dospěla k zásadnímu životnímu rozhodnutí. A obnovený termín svatby to bohužel není. Oporou jí v těžkých chvílích bude hlavně Amálie, která věří, že nic není tak zlé, jak se zdá. Bohužel vzápětí dojde i na ni. Dozví se totiž zprávu, která ji hluboce zasáhne, byť by to nikdo neočekával. Syn jí zavolá smutnou novinku o svém tátovi, jejím exmanželovi… Jak vidí Jolana společnou budoucnost s Marií? A co nedokáže pochopit Vlastimil Pešek?

Co se děje s Ájou a jak dopadne porod?

Jak se může nečekaně zvrtnout náš velký den? Mário je plný očekávání, neboť právě dnes se má narodit jeho dcera. Ája nechce nic ponechávat na náhodě, ani trpět při porodu, a tak se rozhodla pro císařský řez. Zároveň už má i své plány do budoucna, takové, o jakých Mário ještě nic netuší. Vše se ale změní ve chvíli, kdy na porodním sále dojde k nečekaným komplikacím… Jak vážné to je? Co bude dál s Ájou, Máriem a jejich dcerou? Jaké zprávy z porodnice se dozví Nyklovi?

Pomsta Mileny Pumrové

Čeho všeho je schopná drbna, která se chce pomstít? Iva má u Mileny Pumrové velký vroubek kvůli místnosti v salonu, kterou jí vyfoukla před nosem. Pumrová ji od té chvíle moc nemusí, zato její manžel Vítek jí je hodně sympatický. Teď Pumrová vycítí příležitost k malé ženské pomstičce. Vítek totiž přijde do hospody s hezkou, pěstěnou blondýnkou. A zdá se, že spolu mají docela důvěrný vztah… Kdo je tajemná blondýnka? Jak s touto informací Milena Pumrová naloží? A co to udělá se vztahem Vítka a Ivy?

Blanka na pokraji zhroucení

Jak se bránit proti agresivním útokům lidí, kteří si jdou tvrdě za svým? Blance se její dobrý skutek v podobě ošetření pacienta po pracovní době, těsně před vánočními svátky, proměnil v noční můru. U pacienta totiž nastaly komplikace, jež si mohl přivodit sám nedodržováním Blančiných doporučení. Jenže pacient to nyní svádí na Blanku. Vylévá si na ní vztek, vyhrožuje jí, dělá cirkus v ordinaci a je čím dál agresivnější. Dnes na ni znovu zaútočí natolik drsně, že to Blanka už neustojí… Jak se to podepíše na Blance a její psychice? A o co tomu pacientovi jde doopravdy?

Zdroje informací: 

TV  Nova

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články