Dalibor (32): Sbalil jsem krásnou ženu. Její skutečnou tvář jsem ale poznal, až když došlo na věc

Dalibor (32): Sbalil jsem krásnou ženu. Její skutečnou tvář jsem ale poznal, až když došlo na věc
Zdroj: Freepik.com

Dalibora vyprovokoval kamarád k tomu, aby se pokusil sbalit ženu, o které muži z okolí snili. Uzavřeli sázku a Dalibor se pustil do práce. Stela byla žena zcela jiné kategorie, takže se bál, že to nezvládne. Nakonec ji k sobě do bytu nalákal celkem snadno. Ale milování s krásnou Stelou dopadlo trochu jinak, než čekal...

Šárka Žižková
Šárka Žižková 08. 02. 2021 18:00

Nikdy by mě nenapadlo, že sbalím tu nejkrásnější ženskou v našem okolí. Kamarád mě vyprovokoval, abych do toho šel.

Nevinná sázka

O Stele snil snad každý chlap na našem sídlišti. Byla to vysoká, štíhlá blondýna. Její blonďatá hříva jí sahala skoro po zadek. Tak plné rty jsem snad v životě neviděl. Oči měla jak panenka, to dělaly ty její husté a hlavně dlouhé řasy. O tom, jaká měla prsa, jsem mohl jen snít. Ale přes tričko či mikinu bylo jasné, že asi pořádná.

Když jsme ji s kamarádem zase jednou uviděli, stáli jsme jak dva psi, co vidí hárající fenu. „Ta byl stála za hřích,“ povzdechl si Honza. „Jo, kamaráde, ale o té si musíme nechat zdát, to je vyšší třída,“ řekl jsem nohama na zemi. „Myslím, že bys to měl zkusit. Nikoho nemáš, tak zabojuj, teda pokud se nebojíš,“ provokoval mě.

Bát se? Čeho? Vsadíme se?“ řekl jsem, aniž bych si byl jistý. „Dobře, pokud budeš mít nějaký důkaz, že jsi s ní spal, sám ti vymaluji ten pokoj, co pořád odkládáš.“ Plácli jsme si a já jsem se mohl pustit do akce. Neměl jsem v hlavě jasno, jak na to půjdu. Musel jsem vytvořit situaci, kdy se jako náhodou někde potkáme.

Sbalil jsem ji

Jenže v této době jsem moc příležitostí ke kontaktu neměl. Buď obchod s potravinami, nebo někde na ulici. Zkusil jsem ten obchod. Skoro po týdnu čekaní jsem vychytal chvíli, kdy jsem ji viděl vycházet z domu. Bylo jasné, do kterého obchodu jde. Uvnitř jsme se potkali u regálu s vínem. Vzal jsem jedno z těch dražších, koukl jsem na ni a řekl jsem: „Už jste ho někdy měla?“ Zavrtěla hlavou, že ne. „Tak co ho ochutnat spolu?

Bylo to laciné, to uznávám, ale zabralo to. Měla večer přijít ke mně domů. Ještě během dne jsem došel pro další víno, aby ho bylo dost. Byl jsem z toho totiž dost nervózní. Když k večeru zazvonila, uvědomil jsem si, že se vlastně bojím. Stela byla vážně kost. Pozval jsem ji dál, nabídla mi tykání. Byla docela mluvná, takže trapná chvíle ticha se nekonala.

Přinesla i nějaký film, na který koukala jen ona. Já jsem se uvnitř sebe uklidňoval, že to zvládnu. Přisedl jsem si k ní blíž. Odhrnul jsem jí vlasy z krku a začal jsem ji líbat. Nebránila se. Dokonce mi polibky opětovala. Začaly se mi docela rychle zvedat kalhoty. Krásně voněla. Přesunuli jsme se do ložnice.

Byl to šok

Chtěl jsem si ji pořádně vychutnat. Takže jsem se snažil nepospíchat. Bylo mi ale jasné, že své vzrušení moc dlouho ovládat nedokážu. Začal jsem ji svlékat, když mě zarazil korzet. Omluvila se a sama si ho sundala. Když byl korzet pryč, její vosí pas nabral zcela jiného rozměru. Neřešil jsem to, ale trochu mě to znepokojilo.

Líbali jsme se jako středoškoláci. Pomalu jsem jí rukou zajížděl pod podprsenku. Cukla sebou a já taky. Vytáhl jsem z podprsenky nějaké silikonové výplně. Pořád jsem nechápal, kam to celé směřuje. Byl jsem vzrušením bez sebe. Jak jsem na ní ležel, něco mě začalo zespoda tlačit na penis. Pak zazněl mužský hlas. „Tak co, kámo? Spojíme síly?

V hlavě se mi rozhučel maják. Stela je chlap! Letěla velmi rychle z bytu. Největší vtip je, že Honza to věděl, také narazil.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články