Nový týden v Ulici: Gábinu čeká noc s Jirkou, intimnosti ale naruší tragická zpráva

Nový týden v Ulici: Gábinu čeká noc s Jirkou, intimnosti ale naruší tragická zpráva
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Dějem seriálu Ulice zamíchají také Fógl s Ričim, kteří přišli zúčtovat s minulostí Sáry.Gábina má tajemství před Jirkou Hermanem i před svou matkou.Karla se od Jakuba tento týden dočká velkého překvapení.Blanka se dostane do rozepře s Evženem, ale také s Vandou, která si na něj dělá nároky.+ 1 fotka+ 2 fotky

V seriálu Ulice se schyluje k první noci Gábiny a Jirky. Jenže stačí jeden telefonát a všechno se změní. Lehké to nebude mít ani Blanka. Ta čelí Vandě i Evženovi, který má rád ve věcech jasno. Povede se osudem těžce zkoušené Blance konečně alespoň na chvilku vydechnout?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 14. 03. 2022 10:56

Minulost se nikdy neptá, kdy je vhodný čas zaklepat na dveře. Tento týden navštíví také seriál Ulice, kde nejvíc potrápí Sáru. Jak se vyrovná se svým dávným tajemstvím? Na to a další vztahové peripetie se můžete podívat v seriálu Ulice každý všední den od 18:25 na TV Nova.

Sára svádí boj s vlastní temnou minulostí

Sáře se do života vrátila temná hrozba v podobě Ričiho a Fógla, kumpánů z bývalé party, kteří ji nenechají na pokoji. Mají ji v hrsti a hodlají si vybrat dluh za mlčenlivost. Tím Sáře způsobí nepříjemné komplikace nejen v bistru, ale také doma.

Lehké to nebude mít ani Blanka, která si myslí, že Evžen chodí s Vandou. Ten se ale domnívá, že Blance nestojí ani za to, aby mu řekla, co se u ní doma děje. Vanda si už nějaký čas staví vzdušné zámky ohledně vztahu s Evženem, protože horoskopy přece nelžou. Na Evžena, který má rád ve věcech jasno, je toho už nějak moc. Když se náhodou potká s Blankou, bouchnou mu saze a pěkně od plic jí řekne, co si o tom všem myslí. Není však jediný, kdo se do ní pustí. Došlápne si na ni také Vanda, která má pocit, že jí stojí v cestě ke štěstí...

Tři příběhy lásky v seriálu Ulice

Jirka Herman s Gábinou budou mít jako pár svým způsobem velkou premiéru, proto se oba na večer moc těší. Gábina neponechá nic na náhodě a s přípravami začne už dopoledne. Jenže stačí jeden jediný telefonát z nemocnice, aby se jí život obrátil vzhůru nohama.

Jakub bojuje už několik dní s pokušením zvednout telefon a ozvat se Karle. Po jejich posledním setkání se zařekl, že to udělá, až bude mít hotové scénáře, ale rád by ji viděl mnohem dřív. Možná i proto se jeho oblíbeným místem stala Coolna, kde má šanci Karlu náhodou potkat. Když se jeho přání konečně splní, využije toho, aby dal Karle najevo, co k ní cítí. Navíc má skvělou záminku nalákat ji do svého ateliéru, kde na ni čeká velké překvapení.

A do třetice přicházejí na řadu Magda s Prokopem. Od chvíle, kdy jí prozradil své city, je mezi nimi napětí, které se neustále zvětšuje. Vzájemně se přitahují, i když Magda se tomu brání zuby nehty kvůli Mirkovi. A právě Mirek jí to ještě více ztíží, když požádá Prokopa o jednu zásadní věc. Tím se nejen Prokopovi postará o pořádný šok...

Zdroje informací:

TV Nova: Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články