Nový týden v Ulici: Zaskočená Magda se dočká rovnou dvou vyznání lásky

Nový týden v Ulici: Zaskočená Magda se dočká rovnou dvou vyznání lásky
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Prokop i Mirek se rozhodnou Magdě naplno říct, co k ní cítí.Magdu tato dvě vyznání pochopitelně uvedou do situace, která není příliš komfortní.Vilma Nyklová probírá s Lumírem jeho eskapády s ženami. Kateřina a Ingrid mu totiž trošku zatopí...Blančino trápení je očividné a další Luďkův útok ji může zlomit.+ 2 fotky+ 3 fotky

V seriálu Ulice bude Blanka tento týden čelit dalšímu Luďkovu útoku. Co jí udělá tentokrát a jak to Blanka odnese? Někomu nakonec bude muset říct pravdu. Ale v Ulici se budou dít i pozitivní věci, dojde na několik vyznání lásky...

Veronika Nováková
Veronika Nováková 21. 02. 2022 13:30

Se začínajícím jarem je láska cítit ve vzduchu. I v seriálu Ulice se začnou dít divy. Vyznání lásky tento týden zaskočí Magdu i Karlu. Dan je zase ochotný porvat se do krve, jen aby ochránil svoji Sáru. Jediná Blanka musí namísto lásky znovu čelit Luďkovu útoku. Kdy se všechno v dobré obrátí? Člověk, který se o Blanku strachuje, je nablízku... Na seriál Ulice se můžete podívat každý všední den v 18:25 na TV Nova.

Dvojité vyznání lásky pro Magdu

Někdy člověk vysloví zamilované vyznání, ani neví jak. Stačí podlehnout kouzlu okamžiku. Prokop i Mirek si uvědomí, co pro ně Magda znamená, a dají jí to také najevo. Tím ji ale dostanou do nepříjemné situace, protože se začne dít něco, na co není připravená. Co na sebe prozradí Prokop? A čím Magdu šokuje Mirek?

A nejde o jediný trojúhelník, který se tento týden objeví v Ulici. Slovo dá slovo, Lumír přijme Kateřinino pozvání a vyrazí s Ingrid na večeři, aby se ty dvě lépe poznaly. Ani ve snu by ho nenapadlo, že si zahrává s ohněm, protože Kateřina s Ingrid si okamžitě sednou. Spojuje je podobný smysl pro humor, a tak rozjedou pěkně veselou dámskou jízdu, ve které pokračují u Lumíra doma. Následujícího dne se Tondovi postarají o pořádné překvapení a naplno rozvíří jeho fantazii. Co tyhle dvě dámy Lumírovi provedou?

Další útok Luďka na Blanku

Blanku stojí hodně sil, aby normálně fungovala po tom všem, co jí Luděk provedl. Adam na ní vidí, že se něco děje, a chce odpovědi. Blanka se ale snaží držet děti stranou od svého trápení, takže jí to Adam vlastně ještě víc komplikuje. Aby toho nebylo málo, Luďkovým atakům musí čelit znovu. Co jí udělá tentokrát a jak to Blanka odnese? Někomu nakonec bude muset říct pravdu. A kdo se o ni začne strachovat?

Nesmělé námluvy Jakuba a Karly

Jakubovi se Karla očividně líbí a snaží se na ni zapůsobit, poznat ji, a trávit s ní co nejvíc času. Jejich společná práce mu nahrává do karet, ale jsou zde také chvíle, kdy se setkají naprosto neplánovaně. A jedna z nich svede ty dva dohromady ve čtvrtek. Jakub toho samozřejmě využije a Karle najevo svůj zájem. Opětuje jeho city? Celá situace neunikne Dominice, která začínající lásku hned pozná.

Ne vždy má láska ustláno na růžích. Dan je hodně důvěřivý a Sáře bezmezně věří. Miluje ji a ani ve snu by ho nenapadlo podvést ji s jinou. Nepochybuje o tom, že ona to má podobně. Jenže Sáře nedělá problém si občas zaflirtovat s jinými. Teď se jí to trochu vymkne z rukou. A je to právě Dan, kdo se ukáže jako rytíř v plné zbroji, který je ochoten se kvůli ní klidně i porvat...

Zdroje informací:

TV Nova: Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články