Nemravní Bridgertonovi: 10 erotických scén ze seriálového hitu, u nichž se budete červenat

Nemravní Bridgertonovi: 10 erotických scén ze seriálového hitu, u nichž se budete červenat
Zdroj: Se souhlasem Netflix
Epizoda 1: Dokonalý démant. Tajný sex? Anthony ví, že kvůli svému vysokému postavení nemůže být se Sienou. V seriálu mají ale i tak hodně odvážných scén. Ta první je však ze všech nejlepší...Epizoda 3: Umění mdloby. Daphne působí nevinně, ale opak je pravdou. Sebeuspokojení ji navíc navrhl samotný Simon. Určitě ale při každém vzdechu myslí jen na něho...Epizoda 5: Vévoda a já. První a jediná gay scéna seriálu. Kdo? Benedict a sir Granville...Epizoda 5: Vévoda a já. Svatební noc Daphne a Simona. Co dodat...+ 6 fotek+ 7 fotek

Bridgertonovi mají hezké historické kostýmy, dramatické zápletky a spoustu romantiky, ale stejně tak nešetří erotickými situacemi. Podívejte se na TOP 10 scén, u kterých se budete zaručeně červenat.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 03. 04. 2021 15:00

Seriál Bridgertonovi, který vychází z románů Julie Quinn, se rychle stal největším hitem Netflixu. A důvod? Těch je hned několik – dramatické scény, romantika, hezké herečky a herci, ale také erotické jiskření a odvážné postelové scény...

Žhaví Bridgertonovi

Ruku na srdce. Viděli jste v poslední době pikantnější seriál než Bridgertonovy? Pravděpodobně ne. Jde patrně o nejintimnější počin současnosti, nemluvě už o dlouhých erotických scénách. Je to vlastně jedna velká romance, a tu nelze natočit bez scén, u kterých se rosí čelo.

Proto byla během natáčení na place přítomná Lizzy Talbot, jejíž pracovní náplň se dá popsat jako koordinátorka intimity. Šlo o to, aby se herci cítili u odvážných scén, pokud možno, co nejvíce v pohodě. Jen pak mohli podat skutečně přesvědčivý výkon.

TOP 10 z Bridgertonových

Vzpomínáte na sex při svitu měsíce nebo na piknik, kde se podával velmi žhavý dezert? A co teprve scéna se žebříkem či finále, při kterém bylo konečně počato dítě? Všechny tyto okamžiky, a ještě mnohem víc, najdete v naší galerii.

Seřadili jsme pro vás deset nejvíce sexy scén, které jste mohli v Bridgertonových vidět. Je mezi nimi i ta vaše oblíbená?

Zdroje informací:

Netflix: Bridgertonovi

Decider.com: Bridgerton's 10 Sexiest Scenes

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články