Podezření: Z Kláry Melíškové šel mráz po zádech, zastínila i Ivana Trojana, říkají diváci

Podezření: Z Kláry Melíškové šel mráz po zádech, zastínila i Ivana Trojana, říkají diváci
Zdroj: se souhlasem Česká televize/Mikuláš Křepelka
Podezření: Tvrdohlavá sestra Hana Kučerová (Klára Melíšková) si jde za svým, nehledí na okolí ani názory svých kolegů a kolegyň.Pro primáře Vaculíka (Ivan Trojan) je na prvním místě pacient, ale snaží se také udržet prostředí na oddělení v klidu. Vztahy v nemocnici jsou leckdy na hraně. Když se objeví podezřelé úmrtí, je na koho to "hodit"?Miroslav Hanuš si v minisérii Podezření zahrál advokáta Nováka, životem unaveného muže, který ale klame zevnějškem. Ještě pořád se dovede zakousnout do případu.+ 7 fotek+ 8 fotek

Minisérii Podezření s Klárou Melíškovou a Ivanem Trojanem napsal Štěpán Hulík, který stojí také za Hořícím keřem a seriálem Pustina. Co říkají diváci na jeho novinku z lékařského prostředí?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 14. 03. 2022 12:15

Podezření: Zdravotní sestra Hana Kučerová (Klára Melíšková) je sice pracovitá, ale rovněž tvrdohlavá a nezajímají ji názory jiných. Okolí ji proto nemá moc rádo. Primář Vaculík (Ivan Trojan) se naopak snaží vyjít co nejvíc vstříc pacientům a zachovat klid na svém oddělení. Tak jednoduché to ale nebude... Třídílnou minisérii Podezření vysílá Česká televize každou neděli ve 20:10.

Klára Melíšková je výtečně nesympatická

Podle specializovaného webu Mediaguru se na první díl minisérie Podezření v neděli večer dívalo 1,2 milionů lidí. Díky tomu se novinka z dílny České televize stala nejsledovanějším pořadem dne. A co na ni říkají diváci?

Až je mi zle. A jsem velmi ráda, že to natočili, protože se konečně široká veřejnost dozví, jak snadné je zlikvidovat člověka. Sice nesympatického, ale nevinného. Zničit pověst, dobré jméno, možnosti na uplatnění se ve svém oboru kdekoli jinde, zničit zdraví dotyčného i jeho blízkých," píše marhoul na filmovém webu ČSFD.cz.

Klára Melíšková je vynikající. Jeden z filmů, kdy fandím absolutně nesympatické postavě (nic proti Kláře Melíškové)," uvádí gapa466. Není bez zajímavosti, že sestře Kučerové v podání Kláry Melíškové drží diváci palce, byť je krajně nesympatická. A Monika95 dodává „Paní Melíšková to zahrála tak výborně, že mně z toho běhal až mráz po zádech. Ta tichá zloba v ní k důchodcům, fuj..."

Klára Melíšková v Podezření

Divácké ohlasy na minisérii Podezření jsou převážně kladné. Všechny se shodnou na tom, že herečka Klára Melíšková, kterou jsme viděli v seriálech Terapie nebo Božena, se do postavy nesympatické zdravotní sestry vtělila mimořádně přesvědčivě. Podle tvůrců za to vlastně mohla pandemie covidu. Herci měli méně práce, a tak se mohli víc soustředit na přípravu Podezření.

Jen se potvrzuje moje letité tušení, že Klára Melíšková roste v naši nejlepší herečku. Ne, jednu z nejlepších - naši nejlepší herečku. Kde se objeví, tam musím být. V těch komisařkách a majorkách jsem si nebyl pořád jist, ale dnes jsem z ní nespustil hodinu oči. I kdyby ta první epizoda byla bez zvuku, vše šlo vyčíst z jejích očí a výrazu, vč. toho, že je nevinná. Ivana Trojana jsem vedle ní tentokrát úplně přehlédl," shrnuje narenta za všechny diváky.

Zdroje informací:

Ceskatelevize.cz: Podezření

ČSFD.cz: Podezření - Epizoda 1

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články