Policejní akademie: Představitel kapitána Harrise byl tak opilý, že si z natáčení nic nepamatuje

Policejní akademie
Zdroj: Nova
Kadeti měli při přijímacích zkouškách zdolat umělou stěnu, jenomže ta byla tak vysoká, že první herec, který se ji snažil přelézt, si zlomil nohu.Některé scény se natáčely v opuštěné psychiatrické léčebně.Zajímavé je, že velký úspěch zaznamenal film i v Německu, ač jde ryze o americký druh humoru.Ve filmu se měl objevit i Bruce Willis a Tom Hanks.+ 4 fotky+ 5 fotek

Komediální série o kadetech Policejní akademie získala velkou popularitu. Zejména během prvních třech epizod. Od té další začala jejich kvalita rapidně upadat. V současnosti se připravuje již osmé pokračování, které má však mít, dle dostupných informací, s filmem společný pouze název. Co zajímavého se ale stalo v zákulisí během natáčení?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 04. 07. 2020 12:00

Je potřeba vycvičit nové policisty, a tak starostka města rozhodne, že se na Policejní akademii může přihlásit opravdu kdokoli. Nehledí se na výšku, váhu, rasu či náboženské vyznání. S jejím rozhodnutím ale nesouhlasí instruktoři akademie a snaží se ze všech sil všechny neschopné bažanty ze školy vyhodit.

Na film Policejní akademie se můžete podívat dnes ve 14:45 na Nově

Policejní akademie? Tu mám rád!

Bývalý prezident USA Bill Clinton prozradil, že když má špatnou náladu, podívá se na Policejní akademii. Prý ale nekouká na sedmý díl, který se odehrává v Moskvě. To by mu spíše jeho náladu ještě více zkazilo.

Inspirace králem popu

Vzpomínáte na Laverne Hooks a její neobvyklý hlas? Herečka Marion Ramsey se inspirovala u samotného Michaela Jacksona. Otázkou tak zůstává, zda by se jinak dokázala dostat do podvědomí diváků, či že na tom měl největší zásluhu král popu, který z ní dokázal udělat nezapomenutelnou postavu.

Policejní akademie? Nic si nepamatuji!

Natáčení čtvrtého dílu se pěkně zvrtlo, tedy alespoň pro G. W. Baileyho, který si zahrál kapitána Harrise. “Musím přiznat, že si z toho nic nepamatuji,” řekl. Není se čemu divit, kapitán Harris patří mezi velmi energické osoby, takže herci pak nezbývá, než se něčím před natáčením posilnit.

Vyplatilo se to

První díl Policejní akademie vydělal za měsíc krásných čtyři a půl milionů dolarů. Celkově to pak dělalo přes 84 milionů. A právě proto se film tak rychle dočkal dalšího pokračování, a to v duchu přísloví: kuj železo, dokud je žhavé.

Terapie

Herečku Sharon Stone jsme mohli vidět ve čtvrtém pokračování Policejní akademie.  V té době byla zrovna čerstvě rozvedená a jak sama později uvedla, nikdy nezažila lepší terapii než se skupinkou kvalitních komiků. Během natáčení zažila tolik legrace, že na svůj soukromý život úplně zapomněla.

Moskevský propadák

Pokud by měli filmoví kritici určit nejhorší díl Policejní akademie, byla by to právě Moskevská mise. Světlo světa spatřila v roce 1994 a prakticky ihned si získala přívlastek jednoho z nejhorších filmů. Komických situací, u kterých by se člověk opravdu zasmál, bylo pomálu. Ani celková produkce nebyla na úrovni předešlých snímků. Jedním slovem propadák.

Na další zajímavosti a fotky z oblíbeného seriálu se podívejte zde:

Zdroj textu: čsfd, eightieskids.com

Zdroj fotek: Nova

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články