Poznali byste ho? Rajesh z Teorie velkého třesku vyměnil oholenou tvář za plnovous

Poznali byste ho? Rajesh z Teorie velkého třesku vyměnil oholenou tvář za plnovous
Zdroj: se souhlasem Prima Cool
Kunal Nayyar se sice narodil v Londýně, ale vyrůstal v Indii. Po maturitě odstěhoval do USA.Tam začal studovat finance na University of Portland, ale díky castingům získal roli v kultovním seriálu Teorie velkého třesku.
Po velkém finále se rozhodl, že si dá pauzu. Po hektickém období měl konečně čas navštívit na delší dobu rodiče a podívat se do míst, která ho vždy lákala.Televizní kamery na čas vyměnil za prkna, která znamenají svět. Inscenace jeho hry Cotton Candy sklidila v Novém Dillí velké úspěchy. + 3 fotky+ 4 fotky

Herec a komik indického původu Kunal Nayyar se do podvědomí diváků zapsal díky své roli Rajeshe Koothrappaliho ze sitcomu Teorie velkého třesku. To je ale už dávno. Jak žije a hlavně jak dnes vypadá Kunal, který 30. dubna oslaví 40. narozeniny?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 25. 04. 2021 14:00

Ač se narodil 30. dubna 1981 v Londýně, krátce nato se jeho rodina přestěhovala do Nového Dillí v Indii. Po maturitě se rozhodl přesídlit do Ameriky. Začal studovat na University of Portland, kde se zaměřil na podnikání a management. Kromě toho ale pokukoval po herectví.

Herecký debut Kunala Nayyara

Svůj herecký debut si Kunal odbyl ve filmu S.C.I.E.N.C.E. Poté přišla menší role v kriminálce Námořní vyšetřovací služba, kde si zkusil zahrát teroristu jménem Youssef Zidan. O tři roky později se dozvěděl o castingu na právě vznikající komediální seriál Teorie velkého třesku. A právě tehdy se zrodil Rajesh Koothrappali, vědec, který se kvůli sociální fobii dokáže seznamovat s opačným pohlavím jen pod vlivem alkoholu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Kunal Nayyar (@kunalkarmanayyar)

Návrat k rodičům

Tento sitcom mu zajistil stabilní práci na dlouhých dvanáct let. Po poslední sérii se však rozhodl s herectvím na nějaký čas přestat a vrátit ke svým rodičům do Indie. Naposledy je totiž navštívil v roce 1999. Kromě toho si dal pauzu od sociálních médií. Delší pauzu nevyužil pouze k návratu do Indie, ale také k cestám do Londýna a Francie.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Kunal Nayyar (@kunalkarmanayyar)

Kunal se po dovolené vrátil s novou image. Nechal si narůst plnovous. Nejprve se zdálo, že po Teorii velkého třesku nedostane novou roli, ale pak přišla nabídka z produkce Apple TV s názvem Suspicion. O ději se zatím ví prakticky jen to, že podnikatelce v podání Umy Thurman jednoho dne unesou z newyorského hotelu syna. Tím se Kunal patrně definitivně zbaví image nesmělého vědátora.

Soukromý život Kunala Nayyara

V soukromí se herci celkem daří. V roce 2011 se oženil s modelkou a herečkou Nehou Kapurou, která se o pět let později stala Miss India. Prý to mezi nimi byla láska na první pohled.

To ho také přivedlo k nápadu sepsat autobiografickou knihu, ve které se svěřuje, že je ve skutečnosti Ind, přestože se narodil ve Velké Británii. A popisuje svou cestu od skromných začátků mezi nejlépe placené televizní herce současnosti. Titul s názvem Můj přízvuk je skutečný vyšel i v českém překladu. Teorie velké tresku se mezitím zařadila mezi stálice českých televizí a momentálně jej vysílá Prima Cool.

Zdroje informací:

Thethings.com: 15 lesser-known facts about Kunal Nayyar’s life after Big bang theory

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články