Prokletí hororové série V zajetí démonů: Veru Farmigu sužovaly během natáčení temné síly

Prokletí hororové série V zajetí démonů: Veru Farmigu sužovaly během natáčení temné síly
Zdroj: Profimedia
V zajetí démonů: V prvním díle se musí rodina vypořádat s nebezpečnou čarodějnicí. S tím jim pomohou manželé Ed a Lorraine Warrenovi.Skutečná Lorraine Warren pokračovala ve vyšetřování paranormálních jevů i v době vzniku tohoto filmu. Činila tak z úcty ke svému zesnulému manželovi Edovi. Problémy rodiny Perronových měly ve skutečnosti trvat dlouhých deset let...V zajetí démonů 2: Tentokrát se děj přenese do Anglie. Matka se dvěma dětmi je sužována zákeřným poltergeistem.+ 2 fotky+ 3 fotky

Premiéry třetího dílu hororové série V zajetí démonů s podtitulem Na ďáblův příkaz bychom se měli dočkat 3. června i ve znovuotevřených českých kinech. Ústřední dvojici paranormálních vyšetřovatelů manželů Warrenových opět ztvární Patrick Wilson a Vera Farmiga. A právě Vera nemá na předchozí natáčení moc dobré vzpomínky...

Kamil Šivák
Kamil Šivák 18. 05. 2021 16:30

Není to poprvé, kdy herci zažívají během natáčení hororu podivné události. Stačí si vzpomenout na slavného Vymítače ďábla a Poltergeista. V současnosti totéž platí o filmové sérii V zajetí démonů. Herečka Vera Farmiga zažila hned dva útoky temných sil.

Šlo o varování pro Veru Farmingu?

První děsivý zážitek potkal Veru ještě před samotným startem natáčení prvního dílu. Poté, co ji s nabídkou na film V zajetí démonů oslovil jeho režisér James Wan, začala si herečka zjišťovat všechny možné dostupné informace o postavě, kterou by měla hrát. Tedy o slavné paranormální vyšetřovatelce Lorraine Warren. Vtom se ale stalo něco nevysvětlitelného.

„Zrovna jsem hovořila po telefonu s Jamesem o jeho novém projektu. Řekl mi, že by tam měl se mnou hrát i Patrick Wilson (manžel Lorraine). Poté, co jsme spolu domluvili, vrátila jsem se k počítači. Chtěla jsem pokračovat v hledání informací o mé postavě. Jakmile se ale rozsvítila obrazovka, objevily se na ní stopy po třech škrábancích. Bylo to jen na okamžik, ale všimla jsem si toho,uvedla Farmiga pro web cinemablend.com.

Útok způsobený neznámou silou

Druhé setkání s nadpřirozenem mělo proběhnout o několik měsíců později. Vera zrovna dokončila natáčení filmu V zajetí démonů a vrátila se do svého domu v New Yorku. Když se ráno probudila, zjistila, že má na stehně tři dlouhé škrábance. Z obrazovky počítače se tak měly přesunout na její kůži. „Nebolelo to. Někomu by to mohlo klidně připomínat i modřinu. Napsala jsem o tom Jamesovi SMS, ale už si nepamatuji, co mi odpověděl,” řekla herečka a novinářům rovněž ukázala fotografii pořízenou ihned po probuzení.

„Měla jsem dvě možnosti: propadnout panice, anebo to přijmout. Díky Lorraine jsem se naučila to druhé. Je důležité se vůči tomu emocionálně obrnit a zároveň přijmout fakt, že jsou na světě věci, které lze těžko ovlivnit, či vysvětlit,” dodala Farmiga.

Zdroje informací:

Cinemablend.com: Vera Farmiga has experienced some crazy paranormal activity thanks to the Conjuring

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články