Šílenou Rose ze seriálu Dva a půl chlapa byste už nepoznali. Je z ní šťastná máma a žije klidným životem

Šílenou Rose ze seriálu Dva a půl chlapa byste už nepoznali. Je z ní šťastná máma a žije klidným životem
Zdroj: se souhlasem Nova 2

Mnoho lidí si myslelo, že sitcom Dva a půl chlapa se brzy po nasazení na televizní obrazovky ztratí v propadlišti dějin. Mýlili se. Díky dvanácti sezonám se zapsal zlatým písmem do kroniky seriálové historie. Všichni si určitě nejprve vybavíme Charlieho Sheena, vzpomínáte ale také na Rose? Jak se dnes daří její představitelce Melanii Lynskey?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 19. 03. 2021 16:00

Charlie (Charlie Sheen) je bohatý starý mládenec, který bydlí v krásném domě na pláži. Tam si užívá s mnoha ženami, neboť je rozeným svůdníkem. Do života mu však vstoupí jeho čerstvě rozvedený bratr Alan (Jon Cryer) spolu s desetiletým synem Jakem (Angus T. Jones). Všichni tři se pak musí vypořádat s různými životními výzvami. Jejich peripetie můžete sledovat každý den na Nova 2.

Život po seriálu Dva a půl chlapa

Není pochyb o tom, že v projektu Dva a půl chlapa dosáhla kariéra Melanie Lynskey svého vrcholu. Přesto se nad ní nezavřela voda a dokázala si udržet vysoké pracovní tempo i po posledním dílu slavného sitcomu. V roce 2017 například excelovala v kriminálním dramatu I Don’t Feel at Home in This World Anymore, v němž si zahrála deprimovanou zdravotní asistentku, které jednoho dne zloději vybílí dům. Jelikož nevěří ve schopnosti policie, začne s vlastním vyšetřováním. A spojí u toho síly s šíleným sousedem Tonym (Elijah Wood).

Víc je však vidět na televizních obrazovkách. Objevila se v Castle Rock, seriálové adaptaci povídek mistra hororu Stephena Kinga, nebo v sitcomu Malý Sheldon, na němž si zopakovala spolupráci s Chuckem Lorrem, bývalým producentem Dva a půl chlapa. Loni se také objevila ve výtečném seriálu Mrs. Americana a letos ji čeká série dramatických příběhů Yellowjackets.

Mimo kameru

První manželství Melanie Lynskey vydrželo jen velmi krátce. To druhé, s hercem a producentem Jasonem Ritterem, trvá dodnes. Zdá se, že byli pro sebe navzájem stvořeni. Před třemi lety se jim narodilo první dítě a Melanie nyní vede poměrně klidný a stabilní život. Vždy tomu ale tak nebylo.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Melanie Lynskey (@msmelanielynskey)

Upřímná zpověď Melanie Lynskey

V roce 2016 se herečka v rozhovoru pro stanici ABC News přiznala, že kvůli své postavě bojovala s poruchou příjmu potravy. Celá situace ji stresovala natolik, až začala přicházet o vlasy. A co pomohlo? Změna přístupu k celému problému.

„Začala jsem se brát takovou, jaká jsem. Věřila jsem, že se najdou tací lidé, kteří mne budou chtít obsadit do svých filmů a seriálů. Měla jsem prostě víru. Díky tomu jsem se mohla přestat přetvařovat. Byla jsem smířená sama se sebou. Už nebylo zapotřebí něco předstírat,” dodala.

Zdroje informací:

Thethings.com: What has Melanie Lynskey been up to since ‘Two and a half man’?

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články