Alice (29): Nadřízená mě požádala o přesčasy. Takovou náplň práce jsem rozhodně nečekala

žena, práce
Zdroj: Unsplash.com

Alice byla ve své práci sotva půl roku, když ji její nadřízená požádala o výpomoc. Měla celý měsíc chodit na večerní přesčasy. Nechtěla odmítnout a tak se rozhodla, že měsíc vydrží. Její přítel jí v tom podporoval, mělo to být dobře zaplaceno. V prvních dnech to vypadalo, že jde o zakládání faktur. Nakonec po ní její šéfová chtěla zcela jiné služby. O co přesně šlo?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 21. 09. 2020 16:30

Pracuji jako asistentka ředitelky. Moje nadřízená Karolína (45) je velice dominantní žena. Je vysoká a hubená. Nosí neustále kostýmky, které jí velmi sluší a jako doplněk má brýle. Na první pohled působí velmi přísně. Jsem v práci chvíli a už jsem dostala velmi zajímavou nabídku.

Šéfová, co má dvě tváře

Karolína si mě jednou zavolala a požádala mě, zdali bych mohla celý měsíc zůstávat na přesčasy, protože je hodně práce. Rovnou řekla, že za to dostanu velmi hezky zaplaceno. "Je to jen nárazová věc, pro tento měsíc," říkala. Měla jsem sice přítele, Tomáše, ale ten mi řekl, ať se tím netrápím a její požadavek splním. Peníze navíc se vždycky hodí.

První tři večery jsem v práci zakládala faktury. Žádná zábava to nebyla. Třetí večer přišla Karolína, že nám objednala večeři. Najedly jsme se spolu a každá si dala skleničku piva. Děkovala mi, že jí pomáhám, jsem jediná, ostatní to odmítli. Stoupla si za mě a začala mě hladit ve vlasech. Cukla jsem, lekla jsem se. Řekla mi: ,,Víš, ono je ještě jeden důvod, proč jsi tady.“ Podala mi ruku, přitáhla si mě k sobě a zašeptala mi, že se jí velmi líbím. Být to muž, možná znám odpověď pro odmítnutí. Jenže v Karolíně bylo něco, co mě lákalo. Nikdy jsem se ženou nic neměla.

Románek pouze na jeden měsíc

Zazvonil mi telefon, volal mi Tomáš, za jak dlouho přijdu. Bylo po chvilce. Jela jsem domů a přemítala v hlavě, o co Karolíně přesně jde. Druhý večer přes den byla zase ta přísná šéfová, na kterou každý nadával. Přišel večer a my zase byly v celé firmě samy. Zaťukala mi na dveře, vzala si židli a sedla si vedle mě. Rozpustila si drdol, který neustále nosila, a její krásné dlouhé vlasy provoněly celou místnost. Jako kdyby jí nezajímalo, zdali chci, nebo ne, mi začala rozepínat halenku. Já byla tak vzrušená, že jsem se jí nebránila. Vzala mě za ruku a pobídla, aby mě, abychom se přesunuly vedle na gauč. Byla tak něžná, jemnými polibky mě začala líbat po celém těle. Projelo mnou takové vzrušení, které jsem neznala. Mazlily jsme se spolu dlouhé dvě hodiny. Když bylo po všem, poděkovala mi. Udělala si zpět drdol, nasadila svoji kamennou tvář a odešla.

Za týden byl výplatní termín a já se nestačila divit, o kolik víc mi přišlo peněz. Celý měsíc jsme se vždy po večerech mazlily a milovaly. Na faktury už jsem ani nešáhla. Měnily jsme jen místnosti pro naše radovánky.

Pak to zničehonic skončilo a Karolína už se stejnou nabídkou nepřišla. Dokonce mi jedna kolegyně řekla, že ji Karolína požádala, aby od příštího měsíce chodila na přesčasy, že je hodně práce. Chtěla jsem jí říct, co se za tím doopravdy skrývá, ale netroufla jsem si. Zdá se, že má v plánu s každou nás něco takového provádět. Upřímně? Je mi líto, že to skončilo, byly to krásné přesčasy.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články