Startuje další týden Ulice: Čekají nás trapasy, maléry i dojemné chvíle

Startuje další týden Ulice: Čekají nás trapasy, maléry i dojemné chvíle
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Mário je otcem, ale problémy se mu lepí na paty. Jak to dopadne s Ájou? To zatím nevíme, ale jisté je, že se bude muset o malou Sophinku zatím postarat sám.Milena Pumrová neměla v životě moc štěstí a pořád se snaží nají oporu, toho pravého, který by jí rozuměl. Myslí si i na Vítka, který má ale šťastnou rodinu. Jak se bude mstít? Co prozradí jeho ženě?Blanka sice byla na detoxu, ale vyhráno rozhodně nemá. Zatímco ji polovina rodiny podporuje, druhá se jejich péči snaží překazit. Komu věřit – navíc ve chvíli, kdy se na ni valí další a další problémy? Bára a Franta mají jasno – jsou zamilovaní a chtějí, aby to věděla i rodina. Jenže takové seznámení se nemusí vždy odehrát tak, jak si představujeme...+ 1 fotka+ 2 fotky

Umíme říkat i nepříjemné pravdy tak, abychom s tím, koho se týkají, nevykopali válečnou sekeru? Nový týden v seriálu Ulice nám ukáže, že to rozhodně není jednoduché.

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 22. 02. 2021 12:00

Magda a Prokop to spolu mají jako na houpačce. Navzájem se přitahují, ale jen co si k sobě najdou cestu, stane se něco, kvůli čemu se jeden z nich rychle stáhne zpět. Teď mezi nimi panuje křehké příměří, ale to moc dlouho nevydrží. Hned v pondělí to mezi nimi znovu pořádně křísne. Ti dva si řeknou přímo do očí věci, které je již vzápětí hodně zamrzí... Znamená to definitivní tečku za vztahem, nebo pročištění vzduchu a nový začátek? Co k sobě cítí? A kdo přijde o něco později s velkým vyznáním?

Pořádné trapasy u Liškových

Jak ustát oficiální představení nového partnera rodičům? Franta si s tím až takovou hlavu nedělá, protože si je jistý, že jeho blízkým se Bára bude líbit. Zato Bára má z reakce jeho rodičů velké obavy, zejména vzhledem k tomu, co má za sebou. Proto se do seznámení příliš nehrne. Jenže shodou náhod je všechno jinak. Místo příjemného posezení s Liškovými čeká Frantu a Báru série trapasů, kdy si už nebudou jistí vůbec ničím… Jak je rodiče vypečou? Co všechno se přihodí? Komu povolí nervy a kdo se naopak skvěle pobaví?

Mário je tátou na plný úvazek

Kdo nás drží nad vodou, když nám je nejhůř? Kdo neváhá podat pomocnou ruku pokaždé, když to potřebujeme? Obvykle je to rodina či partner. U Mária to jsou Nyklovi, kteří ho přijali do rodiny, byť příbuzní nejsou. Stojí při něm i nyní, když prožívá jedno z nejhorších a zároveň i nejhezčích období svého života. Stal se tátou krásné dcery, bohužel je na to nyní sám… Jak změní životy všech nádherná princezna, kterou pustí z porodnice domů? A kde má malá vlastně domov?

Mára znovu v maléru...

Jak zabezpečit rozrůstající se rodinu, aby člověk nemusel počítat každou korunu a mohl dopřát dětem i manželce to, po čem touží? Mára se kvůli tomu znovu ocitl na hraně. Doma lže a modlí se, aby se neprovalilo, co provedl. Mimo domov se činí, aby se mu co nejdříve zúročilo to, do čeho investoval. Již brzy ho ale čeká hodně nepříjemné překvapení. Spoléhá totiž na člověka, který znovu předvede, jak nevyzpytatelný umí být… Proč v Márovi pořádně hrkne? V jakém maléru lítá? A jak z toho chce vybruslit, aby zůstalo vše utajeno?

Blanka se z problémů jen tak nedostane

Čeho všeho jsou schopni agresivní šmejdi, aby dosáhli svého? Blančin problémový pacient se nezastaví před ničím ve snaze dostat z ní co nejvíce peněz jako odškodnění za zákrok, který podle něj zpackala. Přitom je dost dobře možné, že si za následné komplikace může on sám nedodržením doporučení a rad, které v ordinaci dostal. Na Blanku je toho už takhle ažaž. Nyní se však dozví další jobovku, která ji znovu srazí do kolen. Pacient totiž proti ní rozpoutá štvavou kampaň s jediným cílem – přitlačit ji ke zdi, aby začala platit… Co je docela silná káva už i na Blančina kolegu Patrika? Před čím ji varuje? A jak se k tomu postaví Luděk?

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články