Tajemná show Zlatá maska je tady: Jak hvězdná bude porota a na co dalšího se můžete těšit?

Tajemná show Zlatá maska je tady: Jak hvězdná bude porota a na co dalšího se můžete těšit?
Zdroj: TV Prima
Jedním slovem tajemná. Tak lze označit novou pěveckou show na TV Prima.Pořadem bude provázet Martin Pyco Rausch.Identitu soutěžících bude hádat Jakub Prachař......pomáhat mu bude Jiřina Bohdalová...+ 6 fotek+ 7 fotek

Už tento týden začíná dlouho očekávaná show Zlatá maska. Podobně jako Česko Slovensko má talent, vznikla i tato podívaná světového formátu ve spolupráci TV Prima a JOJ. O co v nové soutěži půjde, které známé tváře usednou v porotě a jaká vystoupení plná překvapení, zábavy a zpěvu uvidíme?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 02. 09. 2020 09:00

Zlatá maska je nový zábavný pořad, v němž se bude tým “detektivů” (porota) snažit přijít na to, která známá tvář se ukrývá za propracovaným kostýmem. Ač jde na našich obrazovkách o novinku, formát se již velmi dobře zavedl v Americe, Anglii či Německu. Show ale původně pochází z Jižní Koreje, a to pod názvem The Masked Singer. Postu moderátora se ujal Martin Pyco Rausch.

Na první díl Zlaté masky se můžete podívat 6. září ve 20:15 na TV Prima

Za zavřenými dveřmi

Tolik tajností zde ještě zřejmě nebylo. Vše se natáčí v Budapešti a identitu účinkujících znají pouze dva lidé, přičemž generální ředitel TV Prima mezi ně rozhodně nepatří. V každém kole vypadne jedna osoba, jejíž tvář bude následně odhalena. Hodnotit ale nebudou jen detektivové, ale i publikum, a to zpěv a celkové vystoupení.

První masky

Na jaké konkrétní masky se můžeme těšit? Kupříkladu na buldočka, páva, pandu, jednorožce, králíka a bubáka, jehož vzhled je spíše komický nežli děsivý. Pokud má ale připomínat vzdáleně Teletubbies, hlavně obdélníkem uprostřed kostýmu, pak je strašidelný vrchovatě.

Lámat si hlavu nad tím, o koho ve skutečnosti jde, bude Jakub Prachař a Michal Hudák, který je známý kupříkladu z filmu Želary. V hádání jim bude pomáhat Jiřina Bohdalová, Marta Jandová anebo Libor Bouček. Soutěžících bude celkem dvanáct, šest Čechů a šest Slováků. Každý z nich se buď pohybuje v televizi, věnuje se zpěvu, herectví či sportu. Někteří jedinci ale ještě nikdy na televizních obrazovkách nezpívali.

Uniformy a ochranka

Každý soutěžící musí být oblečen, pokud nemá na sobě zrovna kostým, do speciální černé uniformy s kšiltem, aby ze své identity neprozradil sebemenší detail. Všichni mají k dispozici i vlastní bodyguardy, jenž je nespustí z očí a všude je doprovázejí. Celebrita v utajení se nesmí s nikým bavit a také se nemůže pohybovat bez dozoru. Při oficiálních rozhovorech má upravený hlas, dotyčného tak lze poznat jen dle zpěvu.

Během příprav na svá vystoupení jsou účastníci v kontaktu pouze s taneční skupinou a režisérem, ale ani oni neví, s kým mají tu čest. Tak kdo se nám v pátek odhalí jako úplně první?

Zdroj textu: iprima.cz

Zdroj fotek: TV Prima

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články