Táta v sukni: Co dnes dělají hvězdy kultovní komedie?

Táta v sukni: Co dnes dělají hvězdy kultovní komedie?
Zdroj: Prima Max
Představitel hlavní role Robin Williams se bohužel nedožil pokračování filmu...
...kvůli depresím a Parkinsonově chorobě spáchal sebevraždu.Pierce Brosnan se stal uznávaným hollywoodským hercem...
...ztvárnil i Jamese Bonda.+ 6 fotek+ 7 fotek

Táta v sukni je bezesporu jednou z nejlepších komedií devadesátých let. Od premiéry filmu uplynulo již dlouhých 27 let. Jak se změnil život hlavních hvězd? Kdo pokračuje v herecké kariéře, kdo se věnuje jinému zaměstnání a koho stihl krutý osud?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 23. 11. 2020 16:00

Komedii Táta v sukni si můžete připomenout dnes ve 20:00 na Prima Max. Daniel chce se svými dětmi trávit více času a hodlá pro to obětovat vše. Když se dozví, že jeho bývalá manželka shání hospodyni, neváhá ze sebe udělat ženu, britskou postarší dámu. Má tak možnost začít se svou rodinou zcela nový život.

Mrs. Doubtfire

Představitel hlavní role Robin Williams bohužel dopadl ze všech herců nejhůře. V roce 2014 spáchal kvůli depresím sebevraždu. Nestihl se tak zúčastnit společného setkání po 25 letech a plánovaného pokračování legendární komedie. Zajímavé ale je, že ve své závěti zakázal po dobu 25 let používat jeho jméno a fotky pro reklamní účely. Jako by už dopředu tušil, že se mrtvé celebrity často stávají tváří různých výrobků, přestože by k tomu za svého života nedaly nikdy souhlas.

Svým rozhodnutím se ale snažil ochránit také svou rodinu, aby jí pak úřad nevyměřil daně za reklamy či případné sankce. Herec se rozhodl pro dobrovolný odchod kvůli zhoršujícím se depresím a Parkinsonově chorobě. Jeho manželka uvedla, že v době sebevraždy byl zcela střízlivý, avšak neschopný vyjít se svými problémy na veřejnost.

James Bond i máma Forresta Gumpa

Pierci Brosnanovi se po Tátovi v sukni jen dařilo. Stal se z něj agent 007 James Bond. Zahrál si také v muzikálu Mamma Mia, jenž vznikl na motivy písniček slavné švédské skupiny ABBA, a v dalších hollywoodských trhácích. Je držitelem Řádu britského impéria a má vlastní hvězdu na chodníku slávy.

Herečku Sally Field čekala o rok později její nejzásadnější role, a to matka prosťáčka Forresta Gumpa. I ona tak pokračovala v herecké kariéře, jak by také ne, když se této profesi věnovala její matka i nevlastní otec. Před osmi lety přiznala, že ji její otčím zneužíval. Výsledkem byl tajný potrat v Mexiku.

Zpěvák a redaktorka

Matthew Lawrence se začal kromě hraní angažovat i ve zpěvu. Profesně se však usadil spíše v béčkové kategorii. Minulý rok se oženil s profesionální tanečnicí Cheryl Burke. Mara Wilson upřednostnila studium. V současnosti píše scénáře pro televizi a přispívá do mnoha on-line magazínů.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Robin Williams, Pierce Brosnan, Sally Field, Matthew Lawrence a Mara Wilson

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články