Tento týden v Ulici: Bára se porve se Skyler, Kristýnu zachrání koučka v podání Jitky Schneiderové

Tento týden v Ulici: Rvačka mezi Bárou a Skyler, na scénu vstupuje Jitka Schneiderová jako terapeutka Julie Papežová
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Bára má na Skyler pifku už od té doby, co pochopila, že se jí snaží odloudit Františka.Jedno náhodné setkání Báry a Skyler rozpoutá rvačku.Bára ukáže Skyler, že si nenechá nic líbit.Skyler to vůbec nečeká...+ 9 fotek+ 10 fotek

Napětí v Ulici roste. Když Bára potká Skyler, neudrží nervy na uzdě a vypukne rvačka. Kristýna zatím hledá pomoc u zkušené koučky Julie, kterou si zahrála nová tvář v seriálu Ulice - Jitka Schneiderová.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 06. 02. 2023 13:29

Sotva se Kristýna sebrala z rozchodu, život jí začaly komplikovat kolapsy. Ukázalo se, že za tím stojí panická ataka. Kristýna najde pomoc u koučky Julie Papežové (Jitka Schneiderová). Ta působí jako vyrovnaný, vnitřně silný člověk, který ví, o čem mluví. Je zkušená a umí naslouchat druhým. Jak Julie ovlivní Kristýně život? Na to se můžete podívat již dnes v seriálu Ulice, který vysílá Nova každý všední den od 18:30.

Úterý v Ulici

Gábina v poslední době ztrácí trpělivost se Šimonem, který je jako vyměněný. Nedodržuje to, na čem se dohodnou, lže, zařizuje se čím dál častěji po svém. Gábina se už neudrží a poprvé v životě mu vlepí pořádnou facku. Pro oba to je hodně překvapivé. Co to udělá s jejich vztahem? A proč se vlastně Šimon v posledních týdnech chová tak, že ho Gábina už nepoznává?

Středa v Ulici

Vendula se z ozdravného pobytu vrací o den dřív. Je plná energie a nadšení, že už je zpátky. Ale místo toho, aby překvapila své blízké, oni překvapí ji. Vendulu čeká doslova ledová sprcha. Jaké nadělení si pro ni "připravili" Pavel, Mário a Lumír? A proč Vendula najednou vidí rudě?

Čtvrtek v Ulici

V Báře to už několik dní vře kvůli Skyler, která se jí snaží odloudit Františka. Kdykoliv uslyší její jméno, je to pro ni jako píchání rozžhavenou jehlou pod nehty. Jednou Bára nečekaně narazí na Skyler ve chvíli, kdy na to není ani trochu připravená. Prostořeká sokyně pronese na její adresu neuváženou poznámku a během okamžiku vypukne potyčka. Bára dá jasně najevo, že si nic nechá líbit… K čemu vlastně dojde? A jaké to bude mít následky?

Pátek v Ulici

Vanda si myslí že hvězdy mají pravdu a nyní se konečně štěstí usměje i na ni. Dokonce se blahosklonně usmíří s Blankou... To ale nedopadne tak, jak si to Vanda představuje. Blanka totiž nechtěně naznačí něco, co přímo souvisí s Vandinými zásnubami. Jde o tajemství, které mělo zůstat navždy zapomenuto, protože jeho odhalení může ovlivnit spoustu životů. Jaký šok čeká na Vandu?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články