Tento týden v Ulici: Dojemné přání malého Vojty, chtěl by mít rodinu opět pohromadě

Tento týden v Ulici: Vojta se snaží usmířit Karlu s Máru, František je zklamaný ze Skyler
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Malý Vojta má nyní jen jedno přání......chce, aby se jeho rodiče opět dali dohromady. A začne dělat všechno pro to, aby se usmířili.Jenže propast mezi Karlou a Márou je už možná příliš hluboká...Skyler na první pohled vypadá nevinně a mile.+ 6 fotek+ 7 fotek

V seriálu Ulice to bude hlavně o dětech. Malý Vojta by si tak moc přál, aby se jeho rodiče usmířili, že pro to udělá vše, co je v jeho silách. Hynek se pustí do otevřeného boje o Šimona, ale ten už má svou hlavu a představy o životě. A povede se Blance a Luďkovi zachránit Kristýnu ze spárů ezošmejdů?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 22. 05. 2023 11:15

Mára má Karlu stále rád, ale žít s ní už nedokáže. Její románek s Jakubem mezi nimi vytvořil propast, kterou není schopen překlenout. Jenže malý Vojta si teď ze všeho nejvíc přeje usmíření rodičů. A udělá všechno pro to, aby se mohli sejít jako jedna rodina. Jak dopadne Vojtův pokus strávit čas s oběma rodiči najednou? A co Máru pořádně zaskočí? Na to se můžete podívat v seriálu Ulice, který Nova vysílá každý všední den od 18:30.

Úterý v Ulici

Čím déle je František se Skyler, tím více si uvědomuje, že její priority jsou úplně jiné než jeho. Teď navíc vyjdou najevo další věci, které ho pořádně namíchnou. A zklamaný František zjistí, že ji ani po letech vlastně vůbec nezná. To ho nakonec přiměje k poměrně zásadnímu rozhodnutí… Jak to vezme Skyler? Proč si o ni František bude dělat starosti?

Středa v Ulici

Jak zachránit blízkého člověka ze spárů ezošmejda, který ho má naprosto omotaného kolem prstu? Blanka a Luděk bijí na poplach, protože situace s Kristýnou je podle nich už hodně vážná. Julie ji zmanipuluje tak, že se Blanka bojí, aby o dceru úplně nepřišli. Lze najít cestu z této situace? Jak to všechno vlastně ovlivňuje vztahy v rodině?

Čtvrtek v Ulici

Vilma Nyklová by se pro své blízké rozkrájela. Zároveň má ovšem i svoji hlavu. A nedej bože, aby jí někdo začal lézt do zelí. V tu chvíli znovu vytáhne do boje proti všem škůdcům, těm skutečným i těm domnělým, jen aby svou rodinu ochránila. Tentokrát to však tak jednoduché nebude, protože se sama stane ohroženým druhem… Co je pro Vilmu Nyklovou obrovskou podpásovkou?

Pátek v Ulici

Vycházet si vzájemně vstříc při střídavé péči o děti je základem dobrých vztahů mezi bývalými partnery. Problém nastane, když jeden z nich přestane hrát fér hru a začne o potomka bojovat. Gábina a Jirka Herman mají pocit, že přesně tohle nyní dělá Hynek. Snaží se získat si Šimona, aby u něj zůstal bydlet natrvalo. Jenže ten má své vlastní představy o tom, jak a s kým by chtěl trávit čas. A tak není divu, že to mezi ním a Hynkem znovu docela křísne. A podepíše se to i na dalších vztazích v rodině…

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články