Tento týden v Ulici: František pochopí, že pro Skyler rodina nic neznamená, Klímovi odhalí Žofiino tajemství

Tento týden v Ulici: František je smutný ze Skyler, rozvod Karly a Máry pokračuje
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Márovi se zdá, že Karla začíná bojkotovat rozvod.Přijde mu, že ho očerňuje před blízkými.Je to jen jeho pocit, nebo se tím Karla snaží ochránit děti před dopady rozvodu?Proč to Karla vlastně dělá?+ 8 fotek+ 9 fotek

V nekonečném seriálu Ulice se dočkáme jednoho prozření, František konečně zjistí, co je pro Skyler na prvním místě. Rodina to není... Úplně jinak to má Karla, která se snaží uchránit děti před dopady rozvodu s Márou. Jenže tomu se zdá, že se Karla začíná chovat trochu podivně.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 08. 05. 2023 09:30

Blanka a Evžen věří, že Kristýna je konečně na dobré cestě k zažehnání panických atak a k uzdravení. Kristýna jim to nevyvrací, jenže zároveň jim tají věci, jež by je moc nepotěšily. Koučce Julii ale Kristýna udělá velkou radost, protože se podle ní posunula o pořádný krok kupředu na své cestě a konečně začala bojovat sama za sebe… Co vlastně Kristýna udělá? A jak vážné to může mít důsledky? Na to se můžete podívat v seriálu Ulice, který Nova vysílá každý všední den od 18:30.

Úterý v Ulici

Jít si za svým profesním snem znamená i něco obětovat. V poslední době to zjišťuje také František, který se na začátku roku rozešel s Bárou kvůli Skyler, s níž má šestiletého syna. Věřil, že znovu budou žít jako jedna rodina. Kvůli Skyler a Chrisovi je František ochoten překopat celý svůj život a odstěhovat se do Amsterdamu. Teď ale přijde na to, že pro Skyler to nic neznamená. Má své životní priority, její pracovní projekty jsou pro ni mnohem důležitější než rodina. Navíc se František o sobě dozví věci, které jím pořádně otřesou… Co si o něm Skyler skutečně myslí? A jak na to zareaguje?

Středa v Ulici

Vendula si je moc dobře vědoma toho, že před pár dny to s Martinou pořádně přestřelila. Od té doby dělá mrtvého brouka, ale je jí jasné, že kvůli narovnání vztahů v rodině i svému špatnému svědomí bude muset spolknout hořkou pilulku. Nyní hledá sílu a odvahu, aby se Martině omluvila. V hospodě však narazí na Kateřinu, u níž má kvůli Martině obrovský vroubek… Jak dopadne Vendulina usmiřovací mise?

Čtvrtek v Ulici

Mára věří, že to chce jen čas a vše si sedne, ale Karla na to má jiný názor. Chce kluky chránit, aby na ně rozpad rodiny dolehl co nejméně. Jenže Márovi se zdá, že Karla začíná rozvod bojkotovat. A na všem vidí jen negativa... Jak se Mára začne bránit a čím Karle pohrozí?

Pátek v Ulici

Zoufalá Žofie je v koncích. Přišla o azyl u Klímových, kterým její matka nemůže přijít na jméno. Teď se situace u Žofie doma natolik vyhrotí, že si o ni všichni začnou dělat velké starosti. Při té příležitosti se Klímovi dozví věci, kvůli kterým jim docela zatrne… Co je s Žofií? Jaké její tajemství vypluje na povrch?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články