Tento týden v Ulici: Hynek vyrazí do boje proti Gábině, chce Šimona jenom pro sebe

Tento týden v Ulici: Hynek využije situaci a zaútočí na Gábinu, Vítkovi povolí nervy
Zdroj: se souhlasem TV Nova
U Nyklových se bude slavit. Narozeniny totiž má Lumírova dcera Vendula i rodinný parťák Mário.Lumír s Tondou dostanou nápad, který se zdá být rozumný snad jenom jim.Rozhodnou se totiž najít partnerku pro Tondova syna Jirku. A volba padne na Kateřininu dceru Martinu...+ 9 fotek+ 10 fotek

V seriálu Ulice se tento týden bude slavit, narozeniny má Lumírova dcera Vendula i rodinný parťák Mário. A při té příležitosti přijde Tonda s troufalým nápadem, svému synovi by ráda našel partnerku. Plány spřádá také Hynek. Využije toho, že Jirka Herman nezvládá svou frustraci, a vyrazí proti Gábině. Chce, aby Šimon u něj bydlel už napořád...

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 15. 05. 2023 12:10

Blanka, Evžen a Luděk si procházejí peklem. Bezmocně se musí dívat na to, jak velký vliv má na Kristýnu její terapeutka Julie. Dívka momentálně nemá peníze na terapie, ale pro Julii to není překážkou. Přijde s řešením, které všechny šokuje. A dokáže jim, že Kristýnu nečeká nic dobrého. Na to, co vlastně Julie dělá, se můžete podívat v seriálu Ulice, který vysílá Nova každý všední den od 18:30.

Úterý v Ulici

Lumír a Tonda jsou na své ratolesti náležitě hrdí. Svým specifickým jednáním jim sice občas docela slušně zatápějí, vždy to však myslí dobře. Tentokrát se ti dva vyznamenají tak, že by se Jirka Hložánek nejraději na místě propadl do země. Tonda se totiž rozhodne, že ho dá dohromady s Kateřininou dcerou Martinou. A Lumír se rozhodne pomoct mu s tím. Jaký trapas oba dohazovači způsobí? A jak na prekérní situaci zareagují Jirka a Martina?

Středa v Ulici

Jirka Herman je stále postavený mimo službu a nese to čím dál hůř. Na scéně se znovu objeví redaktor Dalibor Tomášek. Za Jirkou přijde s návrhem, který který ho hodně zaskočí. A bohužel znovu upustí páru nevhodným způsobem. Hynek toho hbitě využije ve svůj prospěch a proti Gábině. I přes jejich předchozí domluvu totiž chce, aby Šimon u něj zůstal bydlet už napořád… Co vlastně Jirka Herman provede? A jak moc tím zavaří Gábině?

Čtvrtek v Ulici

Matěj a Marek Dvořákovi nedávno využili toho, že jsou dvojčata. A zkusili, co všechno jim ve škole projde. Od té doby sice sekají latinu, ale Magda, Ota i Prokop je raději mají na mušce. A dobře dělají. Stačí, aby se klukům udělalo ve škole zle, a hned vyplují na povrch věci, které jsou pro jejich vyučující i vedení školy hodně diskutabilní… Jak se k tomu postaví Magda, Prokop a Ota?

Pátek v Ulici

Klímovým leží na srdci osud zoufalé Žofie. Dělají vše pro to, aby se jí ulevilo. Iva se stala důvěrnicí i hromosvodem pro Žofiiny rodiče. Zejména Robert Dušek na ni hodně dá. Konzultuje s ní však mnohem víc než jen dění kolem Žofie. Z toho není moc nadšený Vítek, jenž žárlí, byť se snaží nedávat to najevo. Jednou se ale neovládne a na další schůzku Ivy s Robertem zareaguje tak, jak by to do něj nikdo neřekl… Proč Vítkovi povolí nervy?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články