Tento týden v Ulici: Kristýna zkolabuje na rande, Magdu s Mirkem čeká velká hádka

Tento týden v Ulici: Kristýna konečně přestane truchlit a vyrazí mezi lidi, na rande však zkolabuje
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Kristýna se dlouho vzpamatovávala z rozchodu. Teď se rozhodla znovu vyrazit mezi lidi.Kristýna se nechá přemluvit na rande ve čtyřech......ale po chvíli se jí udělá špatně a zkolabuje. Co za tím vězí? Jaké zdravotní potíže ji trápí?Žofka má za sebou několik náročných týdnů. Její rodiče se rozvádějí a nezvládají to ani oni sami. Rozhodne se od nich utéct.+ 5 fotek+ 6 fotek

V seriálu Ulice tento týden rozhodně nebude veselo. Zaskřípe to nejen mezi Karlou a Márou, ale velká hádka poznačí také vztah Magdy a Prokopa. Zoufalá Žofka se zase bude snažit utéct před rodiči, kteří nezvládají rozvod. A to není ani zdaleka všechno, co se odehraje v Ulici...

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 16. 01. 2023 11:52

Vztah Karly a Máry prošel loni velkou zkouškou. Ona se v posledních týdnech snaží, aby doma všechno fungovalo a rodina byla spokojená. Teď se ale stane něco, s čím nepočítal ani jeden z nich. Karlu povolají do práce kvůli zásahu a Mára je služebně v Brně. Hlídání dětí se sice ujme Věrka, ale nedopadne to zrovna nejlépe. Na to, co se stane, se můžete podívat v seriálu Ulice, který vysílá Nova každý všední den od 18:25.

Úterý v Ulici

Od té chvíle, co se na scéně opět objevil Mirek, s Magdou a Prokopem jde z kopce. Oba mají o čem přemýšlet. Když z jednoho nedorozumění vypukne regulérní hádka, na povrch vyplouvají i takové věci, které oba považovali za dávnou a uzavřenou minulost. Proč to mezi Magdou a Prokopem zase vře? A jak moc je vlastně na vině právě Mirek?

Středa v Ulici

Žofka prochází těžkým obdobím, dokonce se nedávno i zhroutila. Důvodem je rozvod rodičů, kteří to moc nezvládají a dívka se octla mezi dvěma rozhádanými dospěláky. Po jedné scéně, která se odehraje před lidmi na ulici, se Žofka rozhodne utéct. Azyl najde u Klímových. Ale klidné to tam mít nebude. Michal jí dá otevřeně najevo, co k ní cítí. Jak na to zareaguje Žofka, která má v posledních týdnech nervy na dranc?

Čtvrtek v Ulici

Kristýna si dlouho vyčítala, že se kvůli škole moc nevěnovala Denisovi, a proto jí dal kopačky. Teď už se zdá, že je z nejhoršího venku a je připravena začít znovu žít. Dokonce se nechá přemluvit a s kamarádkou Petrou vyrazí na rande ve čtyřech. Pohodový večer však poznačí Kristýnin kolaps. Jak vážné to s ní je?

Pátek v Ulici

Minulý týden vstoupila do Ulice nová postava - Kateřinina dcera Martina (Natálie Holíková). Ve vzduchu ale pořád visí spousta otázek. Proč vlastně přijela z Itálie zcela nečekaně? Co za tím vězí. Kateřina tuší, že si Martina nechtěla jen tak vzít několik dní volna. Čeká ale, až se dcera sama rozhodne otevřít a promluví. Když dojde k odhalení jednoho tajemství, Martina se sesype. A to ještě není všechno. Jaká je pravda o jejím životě v Itálii?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články