Tento týden v Ulici: Šimon doma lže kvůli šikaně, Vanda si omotá Luďka kolem prstu

Tento týden v Ulici: Šimonovi přerůstá šikana přes hlavu, Vanda zmanipuluje Luďka
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Šimon se ve škole stal terčem šikany.Myslel, že to zvládne sám, ale moc se mu to nedaří.Dokonce kvůli tomu zalže doma, kde už začínají tušit, že se ve škole něco děje.Christian ví, co platí na jeho maminku Skyler. + 2 fotky+ 3 fotky

Šimon to v seriálu Ulice nemá jednoduché. Už nějakou dobu jej šikanují starší kluci. Teď mu provedou něco, co z něj udělá terč posměchu celé školy.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 19. 09. 2022 16:25

Vztahy mezi rodiči a dětmi se občas dovedou vyostřit. A pokud je jedna strana víc než tvrdohlavá, jen těžko se hledá usmíření. Tonda Hložánek se naštval na svého syna Jirku, že ve volbách kandiduje za konkurenční stranu. Byť se Jirka snaží o usmíření, nefunguje to. Jak daleko je Tonda Hložánek schopen zajít? Na to se můžete podívat v seriálu Ulice, který vysílá TV Nova každý všední den od 18:25.

Úterý v Ulici

Čas letí tak hrozně, že Christian, syn Franty a Skyler, už je téměř šestiletý vykuk. A dobře ví, co zabírá na jeho maminku. To ale nefunguje na každého a on teď narazí u Báry, která má na dodržování pravidel a výchovu dětí jasný názor. Ví, že děti musí mít pevně nastavené hranice. Christian si to ovšem nenechá líbit a Báře něco provede. Co to bude a jak se k tomu postaví zbytek rodiny?

Středa v Ulici

Šimon se ve škole stal terčem šikany a moc si s tím neumí poradit. To je situace, kdy není ostudou požádat o pomoc. Jenže on to neudělá a dokonce doma zalže. Gábina ho ale pozná natolik dobře, že pochopí, že něco děje. Jak se doma provalí trable, které má Šimon ve škole? A co mu kluci z vyšších ročníků provedou tento týden?

Čtvrtek v Ulici

Blanka má životní kapitolu po boku manipulátora Luďka dávno za sebou, ale on jí stejně tu a tam nedá pokoj. Luděk teď tak trochu dostává ochutnat vlastní medicínu. Chodí s Blančinou nevlastní sestrou Vandou, která si jej šikovně omotává kolem prstu. A on vůbec netuší, co všechno se na něj chystá… Jak se Vandě daří manipulovat s Luďkem?

Pátek v Ulici

Karla má za sebou několik opravdu náročných měsíců. Nejdřív se s Jakubem konečně rozešla, pak se ji pokusil získat zpět vyhrožováním sebevraždou. I přesto zatím o jejich románku neví moc lidí. Ale to se může změnit každý den. A tak Karla žije v neustálém napětí. A aby toho nebylo málo, Karla se dozví něco, co s ní pořádně zamává. Proč teď u ní doma ještě víc zhoustne atmosféra?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články