Tento týden v Ulici: Vilma Nyklová a Kateřina jsou opět na nože, Prokopa s Magdou čeká krize

Tento týden v Ulici: Vilma Nyklová se pustí do Kateřiny, Prokop má potíže s Magdou
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Vojta se bojí, že skončí v dětském domově.Pro Karlu není jednoduché vysvětlit mu, jak funguje střídavá péče.Vojta se proto snaží zařídit, aby se rodina opět dala dohromady.Velkou příležitost možná bude mít na Den dětí.+ 8 fotek+ 9 fotek

I když se tento týden bude v Ulici slavit Den dětí, moc optimismu se nedočkáme. Malý Vojta se stále snaží dát rodiče dohromady, protože se bojí, že půjde do dětského domova. Vilma Nyklová se pustí do Kateřiny, Luděk vystartuje po koučce své dcery Kristýny a Prokopa s Magdou také nečeká nic hezkého...

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 29. 05. 2023 09:46

Mít partnerku za šéfovou není vždy jednoduché. Pro Prokopa je celá situace náročnější. Má pocit, že ho Magda ve škole nebere jako svého zástupce vážně. Nedá na jeho rady a rozhoduje se jen podle svých pocitů. Magda si to ale neuvědomuje. Jak se Prokop rozhodne vyřešit tuto situaci? A co Magdě nechtěně přizná? Na to se můžete podívat v seriálu Ulice, který Nova vysílá každý všední den od 18:30.

Úterý v Ulici

Rozpad manželství a rodiny je sice pro partnery těžký, ale ještě víc zasáhne jejich děti. Malý Vojta se stále nevzdává naděje, že by se rodiče k sobě mohli vrátit. Bojí se, že skončí v dětském domově. Přestože se to dospělí snaží Vojtovi opatrně rozmlouvat a vysvětlit mu podstatu střídavé péče, on se snaží, aby co nejvíc času trávili společně jako rodina. Teď si vezme do hlavy, že oslaví i Den dětí. Splní se mu jeho velké přání?

Středa v Ulici

Lumír, Vendula a všichni kolem vědí, že Vilmu Nyklovou už prostě nepředělají. Je svá a na jisté věci a lidi má vlastní názor, který se hned tak nezmění. Teď Vilma Nyklová, podle ní oprávněně, začne dštít oheň a síru na Kateřinu. Jenže ona je už pěkně dlouho Lumírovou partnerkou a v poslední době i neocenitelnou oporou pro celou rodinu Nyklových. A tak není divu, že zrovna Lumírovi dojde s matkou trpělivost… Co bude pro Vilmu doslova studenou sprchou? A jak se s tím vypořádá?

Čtvrtek v Ulici

Klímovi se všemožně snaží pomáhat Žofii, která už několik týdnů hledá únik z náročné situace v rodině. O co větší peklo ze života jí dělá náročná a vystresovaná máma, o to je Žofie zoufalejší. A právě dnes dopadne poslední kapka. Žofie další máminu scénu neustojí a rozhodne se k činu, kterým vyděsí nejen Klímovy, ale také své rodiče… K čemu se Žofie odhodlá? A co všechno se pro ni pokusí udělat Klímovi?

Pátek v Ulici

Čeho všeho je schopen zoufalý rodič, který vidí, jak je jeho dospělé dítě naprosto pod vlivem ezošmejda? Luděk vidí rudě pokaždé, když před ním někdo vysloví jméno Kristýniny koučky Julie Papežové. Teď na ni náhodou narazí ve chvíli, kdy se dozví, jakou náročnou noc má Kristýna za sebou kvůli náporu panické ataky. Vzhledem k jeho povaze je celkem nasnadě, že se neudrží a s Julií si to okamžitě vyřídí... Jak dopadne jejich střet? A co se vlastně děje s Kristýnou?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články