Tento týden v Ulici: Vyděšený Prokop si myslí, že Magda touží po dítěti, Miloš míří do průšvihu

Tento týden v Ulici: Touží Magda po dítěti? A co zase pokazí Miloš?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Karla a Mára sice tajně pracují na svém vztahu......ale Věrka už začala tušit, že se něco děje. Vezme si na slovíčko Karlu, které tento rozhovor vůbec nebude příjemný.Prokop zažije velký šok.Magda už delší dobu silně prožívá těhotenství Ireny Landové. A teď najednou přinesla domů dětský kočárek...+ 6 fotek+ 7 fotek

V seriálu Ulice nás čeká několik překvapení. To největší zažije Prokop, když Magda přinese domů dětský kočárek. Snaží se mu tím něco naznačit? Horší to ale bude s Milošem. Místo toho, aby pomáhal Vítkovi udržet firmu nad vodou, způsobí průšvih, který možná všechno definitivně zkazí...

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 13. 03. 2023 09:10

Firma Vítka Klímy a Miloše Knoblocha se ocitla v ohrožení. Zatímco Vítek se snaží udělat vše pro záchranu podnikání, Miloš se zamotává do pořádných potíží. Doma totiž slíbil dovolenou snů v Karibiku a nedokáže své ženě Evě říct pravdu. Co všechno způsobí Miloš a jaké potíže z toho koukají i pro Vítka? Na to se můžete podívat v seriálu Ulice, který vysílá Nova každý všední den od 18:30.

Úterý v Ulici

Tonda pořád trucuje. Nemůže totiž Lumírovi zapomenout jeho "zradu" při volbách, kdy hlasoval pro Jirku. Čím déle to trvá, tím více to oba řeší. Lumír se sice znovu pokusí o usmíření, ovšem Tonda si nedá říct. A udělá Lumírovi další naschvál. Jenže věci se mu tak trochu vymknou z rukou a pořádně to přežene. Co vlastně Tonda udělá, že nad ním Lumír definitivně zlomí hůl?

Středa v Ulici

Těhotenství Ireny Landové ovlivní víc lidí, než by se mohlo zdát. Magda to s ní prožívá natolik silně, až to Prokopa docela znepokojí. Najednou se u nich doma objeví kočárek a Magda dokonce navrhne, aby si ho vyzkoušel... To už je na Prokopa moc a začne panikařit. Opravdu Magda touží po dítěti?

Čtvrtek v Ulici

Jirka Herman by jako zkušený policista sice měl zvládat tlak, ale ne vždy se mu to povede. Nedávno dostal v práci stopku kvůli článku redaktora Tomáška. A když ho potkal u Gábiny v salonu, vyřídil si s ním účty. Vzápětí to olitoval, jenže bylo pozdě. Jakou odvetu připraví Tomášek? A jaké následky to bude mít pro Jirku?

Pátek v Ulici

Vanda a Luděk by si měli užívat líbánky, ale místo toho je všechno jinak. Vanda odešla vydělat peníze do Rakouska. Skleslý Luděk tráví čas se svými dětmi Adamem a Kristýnou. Také Vandina máma Jolana se trápí, i když to nedává najevo. Jenže Marie ji zná už moc dobře. Brzy zaregistruje, že se něco děje. Jolana se jí to snaží vymluvit, ale když jí do toho přijde jedna hodně špatná zpráva, už to prostě nevydrží… Co se vlastně Jolana dozví?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články