Tento týden v Ulici: Zoufalý Jakub se pokusí o sebevraždu a Skyler čeká nepříjemná návštěva

Tento týden v Ulici: Zoufalý Jakub vyhrožuje Karle sebevraždou, za Skyler přiletí táta, Vanda nesnáší Evžena
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Karla se po rozchodu s Jakubem vrátila k běžnému rodinnému životu. Jak dlouho jí vydrží domácí pohoda?Jakub si myslí, že když bude Karle vyhrožovat sebevraždou, získá její lásku zpátky.Zoufalý Jakub nakonec ohrožuje nejenom sebe, ale také Karlu.Naštěstí se policii podaří překazit jeho plány.+ 7 fotek+ 8 fotek

Jakub ze seriálu Ulice zkusil už snad všechno, aby se k němu Karla vrátila. Nechápe ale, že její lásku už nezíská. A tak sáhne po zoufalém řešení - vyhrožuje sebevraždou. Jak to nakonec dopadne?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 05. 09. 2022 12:30

Anežka, Svatka a Žofka si u Klímových udělají mejdan k začátku školního roku. Dojde na červené víno a fajn zábavu, ale objeví se také jeden neplánovaný host. A pak se stane něco, z čeho mu polezou oči z důlků. Jak holky zachrání situaci? A co bude podezřelé rodičům? Na to se můžete podívat již dnes v seriálu Ulice, který vysílá TV Nova každý všední den od 18:20.

Jakub z Ulice se pokusí o sebevraždu

Jakub si nedokáže představit život bez Karly. Bohužel ho to zcela ovládlo a jedná jako smyslů zbavený. Dokonce začne Karle vyhrožovat, že spáchá sebevraždu. Do nejmenších detailů si naplánuje, jak to celé provede, aby si vynutil její lásku. Opravdu hodlá Jakub zajít tak daleko, aby ohrozil svůj život? To zjistíme v úterý.

Dramatické scény se natáčely na střeše Ústřední telekomunikační budovy, která sídlí na pražském Žižkové a říká se jí také Mordor. Markéta Stehlíková, která hraje Karlu, tuto budovu nazvala peklem. „Výšky mi nedělají dobře, takže jsem dost pracovala na tom, abych se s tímto faktem vyrovnala. Což je docela zajímavá okolnost vzhledem k tomu, že moje postava tu má být celkem sebejistá, přichází vyjednávat a zachránit," říká herečka v materiálech pro novináře.

Nejtěžší pro ni bylo, když měla vyběhnout pět pater po schodech. Protože se to jednou zkoušelo a čtyřikrát točilo, nakonec musela vyběhnout 25 pater. „Ta jsem měla vyběhnout co nejrychleji a během toho odříkávat své repliky. V určitý okamžik jsem si to vyhodnotila tak, že svoje pravidelné kardio už mám dnes za sebou. Zítra ráno se probudím a budou mě pekelně bolet nohy. Člověk myslí na to, že hraje někoho jiného, takže u policistky musí být to vybíhání uvěřitelné a já si nemůžu dovolit u odříkávání textu funět."

Středa v Ulici

Lumír chystá velkou narozeninovou oslavu pro Lexíka, pozvánku dostanou i jeho nejlepší kamarádi. Jedna hodně důležitá osoba však bude na oslavě chybět - Lexíkova máma. A aby toho nebylo málo stane se trapas, který hodně ovlivní nejen Lexíka, ale také celou rodinu.

Čtvrtek v Ulici

Přiznat si prohru je někdy hodně náročné. Teď to čeká Skyler, která se obává toho, co jí řeknou rodiče na vztahové potíže s Dirkem. Právě kvůli němu totiž před lety opustila Františka. I když doufala, že přestěhováním do Prahy před tím vším ujde, její táta se vyrazil za ní. Co všechno chce vytmavit Skyler? A jak tím šokuje už tak dost zmateného Františka?

Pátek v Ulici

Vanda si neumí přiznat realitu a pochopit, že ne vždy bude všechno po jejím. Evženův návrat z Austrálie bere jako dýku do zad. Myslí si totiž, že jeho cílem je zkomplikovat jí vztah s Luďkem. Co Vandu vytočí doruda? A jak na celou situaci zareaguje Luděk, který se o Blanku ještě nepřestal zajímat?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články